- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
-
Ősember
őstag
miért nem kérdeztek engem?
ez 8 chipes, tehát fél oldalas, magyarul felezett 2 gigás, tehát garantáltan nem d9gmh.
mod: a zacsiján és adobozán is rajta van egyébként, hogy hány chipes, a chip tipusa nem
ez 8FE5, vagyis 8 chipes ddr2 e szériás chip uj fajta bordával. ami nagyon jo ballistix az 16FD3
-
Ősember
őstag
válasz
LamehTheDark #3820 üzenetére
ha már szoba került a crucial akkor megy privi
Daemon09
-
Ősember
őstag
gombolom náald is +0.1v-okat lehet adni a ramnak biosban
elöször probáld ki a +0.1-et aztán ha még mindig instabil akkor +0.2. viszont azt szeertném még megkérdezni, hogy ugye nem az elsö értéket állitod?
mert cl3-ra sehogyan sem lesz képes a ram. ilyesmire törekedj inkább 4-3-3-8 - ennek legalább van esélye
-
Ősember
őstag
ocz-nél sem használnak már 4 honapja d9gmh-t... ugyan az van, mint a dominatoroknál van. chipet cseréltek. 2 perc google után kideritheted te is
esetleg valami powerchip került fel és akkor lehet löttek a tuningnak is....
ez mindenkinek szol, de senki sem olvassa. nem véletlen lettek azok is ennyire olcsoak hirtelen. -
Ősember
őstag
válasz
tibitor #3663 üzenetére
a corsair dominatorok már nem micron chipesek, leváltották öket és valami gagyiságot tettek rá. már nem tuningram
pisztoly:
lacos001: a cl5-ös képen én csak 1000mhz-et látok
Cuco: ha teljesen passziv gépbe lesz, akkor érdemesebb olyan ramot venni, aminek alapbol alacsonyabb a feszigénye, esetleg annak árán is, hogy nem 1066-os lesz, hanem 800. van egy ilyen mushkin kitem, ha érdekel...
-
Ősember
őstag
válasz
Hurkaleves #3660 üzenetére
no sir, ez butaság
a gigabyte lapoknál lehet trd-t állitani, de nem trd a neve, hanem static valami... a normal/turbo/extreme külön dolog. olyan hatása van kb, mint az asus lapnál a transaction boosternek
-
Ősember
őstag
válasz
Hurkaleves #3658 üzenetére
lényegében a ramoknak egy extra löket
jo az, ha auton hagyod, abbol tul sok baj nem lehet
trd-t lehet performance level-nek hivják nálad, ez megesik... a trd-re akár ugy is tekinthetünk, mint egy plusz idözitésre
sokat dob az összképen, nem kevésbé a transaction booster. ez a ramod nitroja
örülök, hogy tetszik -
Ősember
őstag
-
Ősember
őstag
válasz
lacos001 #3616 üzenetére
neeem neeem emberek álljatok már le
azt kellene megtudni az ö crucialja 8 vagy 16 chipes... mert szerintem csak 8, legalábbis a leirás alapján. szoval most ezzel a rammal ugy bánjatok, mintha 2 gigás modulok lennének, mert lényegében felezett 2 gigások... és 2 gigás modluknak ki akar adni 2.4-2.5v-ot?tessék egy kicsit az arc hátso részét használni, mielött megölitek a ramokat
különben meg ramoknak max orajelet igy kell megnézni:
ramot felteszed 2:3 arányba, fsb-t leviszed pl 333-ra, igy a ram 1000-en fog menni. proci szorzot leveszed 6-ra, hogy ne lehessen zavaro tényezö. betöltesz win-be és elinditasz 2 memtesztet, közben meg tolod felfele az fsb-t setfsb-vel. ez a leggyorsabb és legegyszerübb modja. ahol kifagy, elötte 5-10mhz-el lesz a ram vége -
Ősember
őstag
-
Ősember
őstag
válasz
Johnny Cage #3412 üzenetére
ahogy subaru mondja, ne terjesszél hülyeséget. zabszem ment a seggedbe?
na de most komolyan. mennyi tapsztalatod van egyáltalán a postával?
-
Ősember
őstag
válasz
Johnny Cage #3408 üzenetére
tipikusan az mond ilyet, akinek fingja sincs az egészröl.
de elnézem neked. jézus is ezt tenné
-
Ősember
őstag
válasz
Johnny Cage #3369 üzenetére
alapfesz 5-5-5-15
1150 1.8v nagyon meglepö
micronoknak általában inkább a döbb fesz fekszik, de ugy tudom az a geil ultra 1066 is micronos. valoszinü gnom
egy meglehetösen szerencsés gnom
-
Ősember
őstag
válasz
Johnny Cage #3367 üzenetére
elözö lapom p5b-e plus volt
még megvan...
a 16 chipes ballistixek mind mentek 1200-at legalább -
Ősember
őstag
válasz
Johnny Cage #3364 üzenetére
sorry, az nem az én hibám, hogy a geil marketingfogásként adja el a ramjait 1066-ra hiteelsitve, amennyiben ezt mondod
az 500 azért van meg nálam, mert ez a ram használ epp-t, igy a lap be tudja állitani a megkivánt ramfeszültséget. epp nélkül csak 1.8v-ot tudsz megadni és az sok lapnál macerás lehet 1000mhz mellett
de akkor a te ramod nem 1066 alapbol?mert a profilodban oda van irva, hogy 1066.
na mindegy, nekem nem is az volt a gondom, hogy a te ramod is megy ennyit, hanem hogy ezek a ballistixek 2 gigás modulok.a tied meg 1
-
Ősember
őstag
válasz
Johnny Cage #3361 üzenetére
hát gratulálok
de a te geil ultrád alapbol 1066-os és 2x1.... ez 800-as és 2x2. még kérdés?
szeretem, amikor a körtét és a féltéglát hasonlitjuk össze
-
Ősember
őstag
válasz
Salvador20 #3323 üzenetére
nagy cucc lett volna használni a "mod" gombot.
egyébként hsz gyüjtésnek ideális
-
Ősember
őstag
miért engem kérdezel? tán én ragasztom fel?
biztosan ezerszer könnyebb egy ragasztos csikot elhelyezni, mint egyesével pasztázni azt a sok chipet
gondolom azért nem olyan rosszak azok a hövezetö csikok.
Brae: a micron chipek sajátossága, hogy nem kompatibilisek a hütöszekrénnyel
-
Ősember
őstag
-
-
Ősember
őstag
-
Ősember
őstag
válasz
Hurkaleves #3017 üzenetére
tudom, mert megnéztem, de a keresö nem fogja belinkelni az adatlapod ha valaki rákeres
szoval érted mire célzok
látom igen, mert beirtad a ramod
emre33: a lapom megmakacsolta magát és most már csak 2.16v-ot akart leadni max
azzal meg marhára nem tudok mit kezdeni, ha magas orajeleket akarok
probálok értelmet varázsolni bele
-
Ősember
őstag
válasz
Hurkaleves #3015 üzenetére
legközelebb ird mellé, hogy milyen ram, mert aki arrol keres tesztet nem fogja megtalálni a te eredményed, pedig pont ez a topik célja
-
Ősember
őstag
"viszont ha másnak megy stabilan 4-4-4-11 CR1be 800on akkor nekem miért nem ?" - sajnos ez nem ilyen egyszerü
ha már csak más alaplapja volt az is böven elég indok arra, hogy ne kapjál ugyan olyan eredményeket. sött, ha ugyan az minden, akkor is lehetnek eltérések, ezzel nincs mit kezdeni...
-
Ősember
őstag
válasz
szatek1987 #2701 üzenetére
hello
tuningot nem lehet megjosolni. a legjobb, ha kiprobálod magad:kárt nem igazán okozhatsz szimplán az idözitések állitgatásával, csak a fesz emelésével.
-
Ősember
őstag
válasz
qw78er89 #2696 üzenetére
a 24/7-et nem sz oszerint éjjel nappal menö gépre értem
hanem a mindennapi használatra, csak igy rövidebb
a te ramodnál speciel nem okozhat igazán gondot az a beállitás amin te hajtod.
az elözö hozzászolásommal nem azt akartam elérni, hogy mindenkit lebeszéljek a 2.1v feletti értékekröl, hanem csak annyi, hogy amit a gyárto ir az nem feltétlen jo. -
Ősember
őstag
hello
ez hülyeség, felejtsd el...a tuningnem olyan, hogy azt mondom cl4-ben megy x-et akkor cl5-ben 1.5x-et. geil 800-as ramjai szinte mind kivétel nélkül a value kategoriát surolják alurol, gondolok itt leginkább az ultra szériára, ami ma már ott tart, hogy vicc, pedig cl4-es az is.
-
Ősember
őstag
jol irtad 5-5-5-18, ezt kerested
ha már idözitést állitasz akkor esetleg extra feszültségre is szükséged lesz. azt általánan egy oldalon találod meg a procituningbeállitásokkal, de persze ez eltérhet
fentebb is javasolták, hogy áruld el milyen gyári orajelü a ramod (667, 800 vagy 1066?) mert az megkönnyiti a segitségnyujtást.használd a "válasz" gombot.
-
Ősember
őstag
csak pár észrevétel
adata 800+ ee a bazárok bizonyos hányadábol kihalt, mert nem érkezik utánpotlás. az ára azért is esett le. ezt nem én találtam ki, Hammon mondta.
geil ultrán felejtös a micron. csak a korai szériákon volt azért, hogy a tesztekben jol szerepelhessenek és igy olcsobb az elöállitás, no komment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged