Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPSH
őstag
akkor marad a Crucial
ennyire jofajta ramokat gyart?
ha lesz Tracer vagy Red akkor azok kozul valasztok 
-
-
-
PPSH
őstag
hat neztem 2v-on de semmi
mar a 0,35-os emeles is a kritikus ertekekben van
de majd lehet megnezem.vagy mar lehet hogy a proccnak is emelni kellene?alapon most 3200mhz-n jar.neztem az idozitest visszaveve is de azon mar vegkepp el se indult.4-4-4-12-n mar 3* ujraindulas utan defaulton jart a cucc.
ahhoz hogy a ram mennyen foljebb eleg csak feszt emelni neki?425-hoz mar a lapnak is kellene adni valamennyi+ feszt nem? 
-
PPSH
őstag
hi emberek.adott 2 db 2GB-os G.Skill DDR2 800-as ram.alap:5-5-5-15-os idozitessel.egy Giga EP35 DS3P-ben lenne tuningolva.eddig egy E6750-et meghajtottam 8*400-on es igy 1:1-ben meg a ram a cpu-val.namarmost.semmit se emeltem minden default.ott kezdodtek a gondok hogy 8*425-on mar az irta a post screenen hogy memory T.asszem valamit emelni kellene
hogy lojjen be a ramot hogy mennyen a 425?a bios 1,95-ot ad neki.
elozo lapomban alapon 850-en ment a ram defaultban.igaz ott 2v-ot adott.lehet itt is annyi kellene neki? 
-
PPSH
őstag
hi emberek.az adatimnal levo ram nem hajlando elviselni a tuningot
akarmit allitok mindig az alaplapi led C1-et ir ami a kezikonyv szerint ramra vonatkozik.most alapbol 2V-ot kap igy megy 850-et.de ha beallitom neki a CL4-et akkor mar sapka nem indul
sztetek milyen ertekekkel kellene meghajtani hogy vegre elinduljon?(de az is lehet hogy a lapom nem jo hozza?
) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fotók, videók mobillal
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Gigabyte GA-F2A55M-S1 AMD FM2/FM2+ alaplap, valamint ajándék proci
- 2x8GB Kingston Fury HyperX DDR3 ram
- ASUS ROG STRIX X670E-E GAMING WIFI - Garancia 2026.05.15.
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ennyire jofajta ramokat gyart?
ha lesz Tracer vagy Red akkor azok kozul valasztok 
veszek inkabb ugyanigy 4gb-ot csak CL4-ben.
ugyse megyek 8*400 fole akkor minek az 1066-os
nekem olyan beallitasok kellene amihez nem kell feszemeles
ahhoz hogy a ram mennyen foljebb eleg csak feszt emelni neki?425-hoz mar a lapnak is kellene adni valamennyi+ feszt nem?