- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircso13
senior tag
válasz
Lalaboy #2104 üzenetére
Geil black dragon 4-4-4-8-1T 2.2 Volt 910 Mhz, ja és így is sokkal gyorsabb mint a kingmax 5-5-5-18-2T-ben. Most , hogy megkapta a hűtőbordákat és a procit is lecserélem akkor megnézem , hogy meddig bírja, mert itt már nekem proci limitem van
. Most jelenleg 4-4-4-8-1T 875Mhz-en használom! Szerintem nagyon jó kis memória és rengeteg tuning tartalékkal
.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Lalaboy #1860 üzenetére
nem baj végülis, még mindig jobb mintha drogokra piára meg nőkre szórnád el( vagy mégse
) igy legalább más is leszűrhet tapasztalatokat, meik ram mit bir stb..mm cruical annyira nem rossz, c4ben 1100ig hajtottam 2,4Vtal. Na jó ez nem 1200, de én nem nagyon akarok vitézkedni egy snassz xtc coolerral.
-
szab.tam
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest