Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircso13
senior tag
válasz
Lalaboy
üzenetére
Geil black dragon 4-4-4-8-1T 2.2 Volt 910 Mhz, ja és így is sokkal gyorsabb mint a kingmax 5-5-5-18-2T-ben. Most , hogy megkapta a hűtőbordákat és a procit is lecserélem akkor megnézem , hogy meddig bírja, mert itt már nekem proci limitem van
. Most jelenleg 4-4-4-8-1T 875Mhz-en használom! Szerintem nagyon jó kis memória és rengeteg tuning tartalékkal
. -
VinoRosso
veterán
válasz
Lalaboy
üzenetére
nem baj végülis, még mindig jobb mintha drogokra piára meg nőkre szórnád el( vagy mégse
) igy legalább más is leszűrhet tapasztalatokat, meik ram mit bir stb..mm cruical annyira nem rossz, c4ben 1100ig hajtottam 2,4Vtal. Na jó ez nem 1200, de én nem nagyon akarok vitézkedni egy snassz xtc coolerral. -
szab.tam
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- 3DMark 11 eredmények
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
grat...

. Most jelenleg 4-4-4-8-1T 875Mhz-en használom! Szerintem nagyon jó kis memória és rengeteg tuning tartalékkal
) igy legalább más is leszűrhet tapasztalatokat, meik ram mit bir stb..mm cruical annyira nem rossz, c4ben 1100ig hajtottam 2,4Vtal. Na jó ez nem 1200, de én nem nagyon akarok vitézkedni egy snassz xtc coolerral.

Szépen mennek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)