Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Attix82
üzenetére
megpróbáltam még 1x, hogy adtam feszt mindenkinek gazdagon, és cl4 -> a win bebootol, de az avast bootba belehal. -> csökkentett mód, rendszerhelyreállítás, avast unistall, avast install, és közben millió restart.... fél órás procedúra, unalmas... mire rájöttem erre a trükkre. úúúúú! ti: a tünet a fent említett avast boot közbeni se kép, se hang, amin a sima vissazállítás nem segít. fél évvel ezelőttig voltam olyan pancser, hogy ilyenkor win reinstall... ram húzáskor mindig eljátsza.
nem izgatom magam, egyelőre ennyi lesz. lehet, hogy ezt a ram teljesítmnyt félárból is kihozhattam volna, dehát meg kellett próbálnom, nehogy a ram legyen a visszahúzó erő... -
szab.tam
nagyúr
válasz
Attix82
üzenetére
1.30v fölött adtam a ramnak, mielőtt ráküldtem a kalibrálót. most, hgoy megvana beállítás, fogozatosan el kezdem visszavenni kicsit a ram feszt. a nb is kap persze, meg is égette a kezem... elé tettem egy 8 centis ventit a vga-ra állítva, a cpu hűtő alá. pont befér, meg is van támasztva. a déli összekötő vasúti hidat nem tudom sehogy hűteni, nem férek hozzá.
igen, az az alaplapom. -
Ősember
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LG LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 - Gari 2033.10.21.- ig - Eladó!
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- MEMÓRIA BAZÁR!! 4GB - 8GB - 16GB - 32GB (+Kit) /+12HÓ/
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP omen 17-w131ng bontva
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 5 Intel Core U5 125H, 32GB, 1TB, IPS 60Hz
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest