- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuco
tag
válasz
AusWolf #3672 üzenetére
Hát igen, érzelmileg a Kingstonhoz kötődöm én is. Máig tökéletes az 512-es Sd modulom, ráadásul ha jól emlékszem még ECC-s is (k.. sokba került annó).
A Corsir-ban a bordái fogtak meg, és az hogy 2,1V-ból neki is sikerül az 1066Mhz.
Kellett nekem ide írni, most már a memóriában sem vagyok annyira biztos.Passzív:
Valahol olvastam, hogy az elektronikai kütyüket nem a hő (jó bizonyos határig), hanem
a hőingadozás végzi ki. Ennek szellemében használom a gépem 7-8 éve, és bejött! Én a vinyómat sem szellőztetem, pedig 2 is van + 2 optikai egy apró fekvőházban, ráadásul az egész egy fiók alá bepréselve! Remélem a mostani hp-s "csodakonsis" alaplapok is bírni fogják ezt egy nagyobb csupalyuk házban. -
Cuco
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy szerintetek a Corsair Dominator TWIN2X4096-8500C5DF memóriáknak kb. hány Mhz/V-tól kell aktív hűtés? És ha passzív gépben gondolkozom (szinte 0 légmozgás), mennyir vegyem őket vissza, hogy ne legyen probléma?
Van esetleg valami egyéb –lehetőleg hűtő bordás- memória típusra javaslatotok?
Ja, majd elfelejtettem: ASUS P5K Premium/WiFi-s vagy Deluxe/WiFi-be menne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest