- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Ősember #3368 üzenetére
Milyen feszen és időzítéseken?
Nem hagytál nyugodni és nekiálltam tesztelgetni: a Geil is elviszi még az 1200-at magas időzítésekkel, de értelme nem sok van: az alacsony FSB miatt (csak így lehet kiszorozni a proci korlátai miatt) gyengébben muzsikál, mint magasabb órajelen egy ideálisabb cpu:dram szorzóval.
Ami nagyon meglepő, hogy a Geil alapfeszen viszi az 1150-et 5-5-5-15-el, sőt, egy kicsit még felette is elmegy 1.8V-on hiba nélkül. Jó lenne tudni milyen chip-eket pakolnak rá. -
Johnny Cage
addikt
Egyébként van valakinek tapasztalata Crucial Ballistix-el 965-ös lapban?
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Ősember #3362 üzenetére
Az 1066 a Geil esetén nem több, mint marketingduma (mondjuk a Plus-al már más a helyzet). Örülhetsz, ha 5-5-5-15-ös időzítéssel eléred (lásd a tapasztalatokat feljebb). Egyébként meg az SPD-ben sem szerepel az 500-as freki ([link]), míg a tiédben igen.
Féltégla és körte esete: ez csak egy Geil Ultra 2.2V-s factory default alapfesszel. A Crucial Ballistix meg tuningram. Ehhez képest egy 965-ös chipset-el ez csak jó eredmény. Nem felvágásnak szántam, inkább engem is meglepett, hogy ilyen alacsony feszültségekkel ilyen jól megy. Valószínűleg 1000-ből kifogtam egyet.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Johnny Cage #3338 üzenetére
Jó, rájöttem, egyik se. Ez a chipset nem engedi állítani.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Salvador20 #3307 üzenetére
Ezek állat ramok... mennyiért dobálják őket? (Meg gondolom egy P965 chipset-es lapban már nem muzsikálna annyira fényesen...)
-
Johnny Cage
addikt
Elképzelhető, hogy az Everest szintetikus tesztje szignifikánsan gyengébb eredményeket hoz ki azonos beállításokon egy 2x1 gigás Geil Ultra (1066) rammal, mint egy 2x512-es A-Data (1000+)-val?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest