- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Ősember #3368 üzenetére
Milyen feszen és időzítéseken?
Nem hagytál nyugodni és nekiálltam tesztelgetni: a Geil is elviszi még az 1200-at magas időzítésekkel, de értelme nem sok van: az alacsony FSB miatt (csak így lehet kiszorozni a proci korlátai miatt) gyengébben muzsikál, mint magasabb órajelen egy ideálisabb cpu:dram szorzóval.
Ami nagyon meglepő, hogy a Geil alapfeszen viszi az 1150-et 5-5-5-15-el, sőt, egy kicsit még felette is elmegy 1.8V-on hiba nélkül. Jó lenne tudni milyen chip-eket pakolnak rá. -
Johnny Cage
addikt
Egyébként van valakinek tapasztalata Crucial Ballistix-el 965-ös lapban?
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Ősember #3362 üzenetére
Az 1066 a Geil esetén nem több, mint marketingduma (mondjuk a Plus-al már más a helyzet). Örülhetsz, ha 5-5-5-15-ös időzítéssel eléred (lásd a tapasztalatokat feljebb). Egyébként meg az SPD-ben sem szerepel az 500-as freki ([link]), míg a tiédben igen.
Féltégla és körte esete: ez csak egy Geil Ultra 2.2V-s factory default alapfesszel. A Crucial Ballistix meg tuningram. Ehhez képest egy 965-ös chipset-el ez csak jó eredmény. Nem felvágásnak szántam, inkább engem is meglepett, hogy ilyen alacsony feszültségekkel ilyen jól megy. Valószínűleg 1000-ből kifogtam egyet.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Johnny Cage #3338 üzenetére
Jó, rájöttem, egyik se. Ez a chipset nem engedi állítani.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Salvador20 #3307 üzenetére
Ezek állat ramok... mennyiért dobálják őket? (Meg gondolom egy P965 chipset-es lapban már nem muzsikálna annyira fényesen...)
-
Johnny Cage
addikt
Elképzelhető, hogy az Everest szintetikus tesztje szignifikánsan gyengébb eredményeket hoz ki azonos beállításokon egy 2x1 gigás Geil Ultra (1066) rammal, mint egy 2x512-es A-Data (1000+)-val?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Vintage Story (Minecraft klón)
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anime filmek és sorozatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest