- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DSG
tag
HElloo... Valaki segítene abban hogy a bios-on belül hol kell állitani a memória időzítéseket ezeket meg FSB órajelet stb.. meg a proci órajelét húzni egy kicsit. Intel core 2 quad q6600 g0-m van meg geil black dragonom ddr2 800 mhz 2x2 gb vkinek akinek ilyen van vmi jo időzítéseket meg beállitásokat irna nekem én meg csak beirom biosba.
Azért akarom most ezt mert vmiért nem stabil a rendszer, játékoknál az fpsem ugy ugrál hogy van 250 hirtelen leugrik 150re majd vissza és igy keletkezik fps laggom. és szerintem vmi virus vagy nem tudom mitől de átállitodott itt az időzítés meg a procim orajele, 2400 helyett 1600 van az időzítés meg egyik modulnál ilyen a másiknál meg teljesen más. szoval nem tudom mivan de vki segithetne
Új hozzászólás Aktív témák
- Háború Izraelben
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fogyjunk le!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Energiaital topic
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest