Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DSG
tag
HElloo... Valaki segítene abban hogy a bios-on belül hol kell állitani a memória időzítéseket ezeket meg FSB órajelet stb.. meg a proci órajelét húzni egy kicsit. Intel core 2 quad q6600 g0-m van meg geil black dragonom ddr2 800 mhz 2x2 gb vkinek akinek ilyen van vmi jo időzítéseket meg beállitásokat irna nekem én meg csak beirom biosba.
Azért akarom most ezt mert vmiért nem stabil a rendszer, játékoknál az fpsem ugy ugrál hogy van 250 hirtelen leugrik 150re majd vissza és igy keletkezik fps laggom. és szerintem vmi virus vagy nem tudom mitől de átállitodott itt az időzítés meg a procim orajele, 2400 helyett 1600 van az időzítés meg egyik modulnál ilyen a másiknál meg teljesen más. szoval nem tudom mivan de vki segithetne
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- BestBuy topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- Villanyszerelés
- LED / LCD TV topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest