Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DSG
tag
HElloo... Valaki segítene abban hogy a bios-on belül hol kell állitani a memória időzítéseket ezeket meg FSB órajelet stb.. meg a proci órajelét húzni egy kicsit. Intel core 2 quad q6600 g0-m van meg geil black dragonom ddr2 800 mhz 2x2 gb vkinek akinek ilyen van vmi jo időzítéseket meg beállitásokat irna nekem én meg csak beirom biosba.
Azért akarom most ezt mert vmiért nem stabil a rendszer, játékoknál az fpsem ugy ugrál hogy van 250 hirtelen leugrik 150re majd vissza és igy keletkezik fps laggom. és szerintem vmi virus vagy nem tudom mitől de átállitodott itt az időzítés meg a procim orajele, 2400 helyett 1600 van az időzítés meg egyik modulnál ilyen a másiknál meg teljesen más. szoval nem tudom mivan de vki segithetne
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MEGÉRKEZTEK! - 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest