- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Moleskin #5047 üzenetére
NB feszt kell emelned, sajna ez van.
de ha megemeled akkor javasolt egy ventit tenni az északi híd hűtőjére, mert képes elég szépen melegedni. (ezt tapasztalatból).mennyi feszt emeltél az NB-nek amikor nézted ? ha jól tom 1,12V az alap, sztem próbáld meg olyan 1,28V körül (+ venti)
ramoknak is emelj sztem egy kicsit, mert hiába adsz neki biosból 2,1V-od, vissza fog esni olyan 2,0V köré és akkor tényleg nem fog menni.
adj neki nyugodtan 2,2V-ot, attól baja nem lesz.4x2GB : minek ennyi ram ??? sztem felesleges, de ha veszel is, ne várj tőle hyperszuper olvasási sebességet
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Viccrovat
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest