Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Helló all!
Segítséget szeretnék kérni, hogy van nekem 2x1gigás 800-as GEIL kit-em 4-4-4-12. Szeretném 1 "kicsit" húzni (1100Mhz) és ebben kérném a segítségeteket, hogy mit hogyan, mennyire állítsak, hogy ezt a sebességet el érhessem. Mivel még teljesen kezdő vagyok ezért légyszíves írjatok le mindent, hogy bios-ban mit mire állítsak. Vagy ha nem bios-ból akkor azt. Azért szeretném ezt a sebességet, mert tudom hogy ezt elérték 1 tesztben, de ha nem lehet akkor persze elég a kevesebb is. a konfigom:
Abit AB9, Intel Core 2 Duo E6750, Gainward 8800GT 512MB 650Mhz, GEIL 2x1GB 800Mhz, Seagate 250GB SATA II, Logitech G9, FSP BlueStorm II 500W
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest