Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaRdCoRe
aktív tag
Gondolkozom, hogy a meglévő ramjaim mellé, beruházok még 2*1Gb Ballistixre.
Két kérdés is megfogalmazódott bennem ezügyben. Az első, 4*1Gb-al tuning terén mennyivel vagyok hátrébb? Bár ezzel kapcsolatban megtaláltam Keldor papa hsz.-át.
A másik, a Ballistix kontra Tracer választása. Ehez is találtam egy Achill3us hsz-t, de nemtom a fentebb feltett 2 kérdésre ezek általánosíthatóak-e?
Egyébként sima Ballistix mellé be lehet tenni a Tracert, vagy inkább nem ajánlott?Eh, kutakodtam még... [link] Ilyenkor szokták azt mondani aki keres az talál...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest