- kemotox: Ki érti ezt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem a ram tuningról.
Hétvégén kipróbáltam a gépemet egy kis tuning erejéig. 8x400-an megy a proci, a memók 800-on 4-4-4-12 ben, fsb:dram 1:1. a memory multiplier 2.00 volt.
Majd kipróbáltam 9x356-on a procit, a memók 2.40-es szorzóval 854-en mentek 4-4-4-12ben, és a prime95 15-20 perc után lefagyott és a gép kékhalállal újraindult, de crysis alatt jól ment, viszont vista az furcs volt, mert a vezérlőpultot megnyitva nem jöttek be az elemek, a számítógép tulajdonságaira rákattintva nem történ semmi, nem jött be a tulajdonság ablak. Ez a ram miatt lehetett, nem bírta esetleg?A másik, hogyha 9x-es szorzón járatnám a procit akkor ugye kevesebb az fsb, és 2.00 memória szorzó használata esetén akkor kevesebb mhz-en jár a ram. Ez nem árt a ramoknak? És, ha így használom, akkor elméletileg több fsb-t tudok elérni 9x-es szórzón, mert a ram nem megy 800 mhz fölé?
Remélem érthető voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest