Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• m3gyo

csendes tag

A balta vs zombi. Igen ez egy érdekes kérdés ebben a patchben. Nekem jobban működik mint 0.48-ban.

Amit a baltával kapcsolatba észrevettem:

1. Eddig ugye, csak belső nézetből volt értelme csapkodni vele a zombikat. Na ezt most el kell felejteni. Belső nézetből nincs esélyed, az most annyira rossz mint a külső nézetben 0.48-ban. Vagyis nem rossz, csak de erről majd lentebb...
    2. A külső nézetben viszont simán megy a félrelépek, ráfordulok, csapok fekszik combo. Akár többel is lehet így "táncolni", kettő még simán elmegy.

Az ilyen működés oka szerintem:
    - Mivel most már "van" egy "közelharci rendszer" amiben számol a távolság és egyéb dolgokkal is. Így nem mindegy milyen távolról/közelről indítod a támadást. Na ez az amit belső nézetben nem tudsz felmérni rendesen, és csak a levegőt csépeled. Ezért aki az elmúlt 1-2 patch alapján akar zombival harcolni szenvedni fog. Illetve a 1.person szervereken is nagy lesz a szívás, míg rá nem áll az emberek keze az új módira. Nekem például külső nézetből "gördülékeny" a zombi irtás.

A loot-ról annyit, fegyvert és töltényt egyszerre találni haláli nehéz lett. Tegnap volt egy 80 mosin lőszerem, de több város áttúrása után sem volt mosinom, viszont akár 2 sks-em is lehetett volna. Természetesen sks-hez töltényt azt nem találtam sehol. Szóval vége a lőfegyverekben való dúskálás korszakának, nem fogok 3 dobtáras teljesre szerelt akm-el rohangászni egykönnyen. Viszont étellel még most sincs gond, de a balta az lehetne sokkal gyakoribb eszköz, mivel a nélkül már szinte lehetetlen a túlélés.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés