Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone

Hozzászólások

(#1229) m3gyo válasza RockHaRD (#1228) üzenetére


m3gyo
csendes tag

Nem is a bohémia álltal hostoltakról van szó, hanem én a kis Józsika vagyok és bérelek egy szervert. Mert én egy kis geci vagyok meg amúgy is mekkora poén már. Szépen beleírom a szerver nevébe, hogy presitence on, a sok gyökér meg azt hiszi, hogy itt tényleg on aztán majd néznek mikor eltűnik a sátor. Én meg jót röhögök. hogy most aztán megszívattam mindenkit jól.

Mivel egy bérelt szerver nevét arra írod át amire akarod bérlőként.

Mert amúgy nem tudod, sehonnan megállapítani, hogy most mely szerver amit a Bohémia hostol azaz official és melyik nem, nincs rajta semmi speciális jel semmi, amiből következtetni lehetne csak a név. Amit bárki átírhat a saját szerverén. Ráadásul ezzel még jó sok ember be is vonz oda, akik ugye mivel van sátruk van náluk loot is, plusz szép látogatottságot lehet generálni így egy szervernek majd.

Egyszerűbb lett volna egy plusz paraméter a leírásnál (details gomb), amit nem lehet szerkeszteni senkinek. Presitencia on/off és meg van oldva a kérdés. Nem értem néha nem csak a Bohémiánál, de máshol sem miért nem jönnek rá pofon egyszerű dolgokra. Ennek a megvalósítása nem igényelt volna nagy befektetést, de megkímélte volna a játékosokat a a fölösleges idegeskedéstől, egyszerű tiszta és száraz érzés.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.