Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Délután volt egy szabad óránk. Ki is mentünk feleségemmel a Budakalászi Daciaba. Megnéztük a Logan MCV, Sandero ,Logan és a Dustert-t is. Első találkozásra meglepően meggyőző volt maga a Dacia. Mármint ahhoz képest amit vártam. Most néztem meg életemben először Daciat ilyen "alaposan. Utastér, anyaghasználat, "kényelem" , a Logan méretei lenyűgözőek voltak. Mondjuk amin agyalok ,hogy a Logan-ból hátrafelé sokat nem látni. Igy oda vagy a tolatóradar , legjobb esetben a kamera is kéne. A Sandero ilyen szempontból jobb. Ez tény. De én az árazást pont fordítva csináltam volna. Nálam a Logan lenne a "drágább" alapáron. Feleségemnek is tetszettek az autók. Bár neki semmi elvárása nem volt ezen a téren. Ami fura volt ,hogy benzines Daciat nincs lehetőség ott abban a szalonban kiprobálni. Vagyis csak a 0.9TCe de azt is maximum egy Clioban. Nah úgy meg pont nem érdekel. Amúgy kíváncsiságból beültünk egy ilyen Clioba is. Furán hangzik lehet ,de nekem a Dacia sokkal jobban tetszett. Nagyobb is volt, minden szempontból.
kelly416 Nem eszik olyan forrón azt a kását azért. Is mint irtam is csak 2021-ben tudok autót venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest