Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Délután volt egy szabad óránk. Ki is mentünk feleségemmel a Budakalászi Daciaba. Megnéztük a Logan MCV, Sandero ,Logan és a Dustert-t is. Első találkozásra meglepően meggyőző volt maga a Dacia. Mármint ahhoz képest amit vártam. Most néztem meg életemben először Daciat ilyen "alaposan. Utastér, anyaghasználat, "kényelem" , a Logan méretei lenyűgözőek voltak. Mondjuk amin agyalok ,hogy a Logan-ból hátrafelé sokat nem látni. Igy oda vagy a tolatóradar , legjobb esetben a kamera is kéne. A Sandero ilyen szempontból jobb. Ez tény. De én az árazást pont fordítva csináltam volna. Nálam a Logan lenne a "drágább" alapáron. Feleségemnek is tetszettek az autók. Bár neki semmi elvárása nem volt ezen a téren. Ami fura volt ,hogy benzines Daciat nincs lehetőség ott abban a szalonban kiprobálni. Vagyis csak a 0.9TCe de azt is maximum egy Clioban. Nah úgy meg pont nem érdekel. Amúgy kíváncsiságból beültünk egy ilyen Clioba is. Furán hangzik lehet ,de nekem a Dacia sokkal jobban tetszett. Nagyobb is volt, minden szempontból.
kelly416 Nem eszik olyan forrón azt a kását azért. Is mint irtam is csak 2021-ben tudok autót venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLC programozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest