- Fórumok
- PC játékok
- Cyberpunk 2077
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-25 07:29 Téma összefoglaló

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
addikt
Mint ahogy többiek is írták, ez egy RPG (pontosabban akció-RPG), szóval igen, rengeteg benne a dialógus.
Régi CRPG-kbe bele se nézz, ott ennél is több szövegelés van.

-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Sikerült beújítanom egy 9070 XT-re és hát muszáj volt lecsekkolnom a CB77-et Ray Tracing-gel, vállvetve az FSR4-gyel. Te jó ég, én nem vagyok RT megszállott, a játékok 90%-ában szerintem alig ad valami pluszt, viszont itt...egy új világ nyílt meg előttem. Muszáj lesz belekezdenem majd egy újabb végigjátszásba minél előbb.
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Áh tessék, most teljesen meghoztátok a kedvem a játékhoz, nem fogom kibírni míg kijátszom a STALKER-t.
Itt az új karakterem, ezúttal egy női V, előző végigjátszásomban férfival voltam. Sikerült elkúrnom rá 1 teljes órát.
(habár nekem tetszett a férfi V szinkron, a női V szinkronról nagyot sok pozitívumot hallottam már, szóval kíváncsi leszek)
-
Rony949
addikt
176 órát ír nekem a GOG. Ebből kb. 20 óra a megjelenés időszakában volt a vérgyenge GTX 1060-as kártyámmal. Sajnos nagyon rosszul futott rajta és ki is égtem egy idő után, pedig maga a játék nekem nem nagyon bugzott, csak a teljesítmény elkezdett tényleg baromira bosszantani.
Később vettem új PC-t és azon nyomtam le az első (és eddig egyetlen) végigjátszásomat.
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Előző végigjátszásom egy olcsó HyperX fülessel történt, az alaplapi DAC-kal.
Azóta lett egy kicsivel drágább hifi fülesem, plusz beszereztem én is egy DAC/Amp-et. Illetve a Black Friday alkalmából behúztam a Phantom Liberty-t is. Nagyon érik egy újrajátszás. A STALKER 2 után szerintem neki is fogok esni.
-
Rony949
addikt
"Látok ott egy Polaris fedőnév alatt futó játékot, amire új Witcher játékként hivatkozik, de nem látom a W1 remake-et! Akkor az nem is készül ezek szerint? Remélem nem dobták!"
Azt egy külsős csapat készíti, ezért nem látod. Fool's Theory -
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Volt szó arról régebben, hogy milyen kár az autó customization teljes hiánya.
Nekem a személyes kedvenc kocsim a Mizutani Shion és habár tetszik az alap festés, de a Tyger Claws-os verzió annyival szebb. Kár hogy nem lehet megváltoztatni a kocsi skinjét erre.

-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Ez az első regény a játékhoz. Kb. 1 hete jelent meg globálisan. Magyarul is is megvásárolható Nem véletlen címen.
-
Rony949
addikt
Ez is megjött!
-
Rony949
addikt
Wow...ez a bug elég vicces így, ezzel a reklámmal a tetején.
-
Rony949
addikt
Boldog "Arasaka Torony robbantás" napot mindenkinek!
-
Rony949
addikt
Szóval amivel te nem találkoztál, az nem is létezik...
-
Rony949
addikt
Sajnos a közlekedés kultúra is teljesen offos. A közlekedési lámpák szerintem túl gyorsan váltakoznak. A kocsik sokszor egy helyben állnak mikor zöld van és akkor indulnak, mikor piros van. Kikerülni egyáltalán nem tudnak senkit, ha valami van az úton, akkor csak ott állnak az idők végezetéig.
-
Rony949
addikt
Hál' istennek nem túl gyakoriak, de pár napja pont történt egy olyan, hogy egy kocsi ment az úton, neki súrlódott egy beton kordonnak és egyszer csak elrepült a kocsi egy 10 métert. Én meg csak néztem hogy oké, menjünk tovább.

DLC: Ismervén az alapjáték történelmét, a DLC is simán csúszhat. Valószínűleg évvége lesz ebből, de senki ne lepődjön meg, ha 2024 lesz belőle.
-
Rony949
addikt
Azokkal számolj, hogy a játék még mindig baromi bugos. Az utcán nincs olyan hogy egy autó ne pattanna el a faltól vagy ne robbanjon fel random. A szkriptelt jelenetek is produkálhatnak érdekes dolgokat: NPC mennek át a falon vagy hiányzik a fegyver a kezükből, miközben lőnek stb.
Szóval ezeket fogadd el hogy vannak és egy baromi jó élményben lesz részed, mert a bughalmaz mögött egy nagyon különleges játék rejlik. A soundtrack egy mestermű (mind az eredeti score, mind a rádiós zenék), a sztori nagyon erős, Night City pedig "breathtaking" nappal és éjszaka is.
Jó szórakozást!
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Hú srácok. LvL 13 vagyok és voltam olyan merész, hogy bepróbálkozzak két cyberpsycho-nál is.
Mindkettő szabályosan seggbekúrt. Nagyon gyenge vagyok még ide.

-
Rony949
addikt
Jól mondja Plazma, kapcsold ki a Screen Space Reflection Quality-t.

-
Rony949
addikt
Én értem. Magyar módjára mindig bele kell kötni valakinek a kommentjébe, ha az nyelvtanilag/szövegértésileg nem megfelelő az adott ember számára, de inkább kössünk bele, mintsem véletlenül is válaszoljunk a feltett kérdésére.
Javított kommentem:
Jelenlegi tudomásom szerint, morális rendszer nincs a játékban. Ezek után milyen következménye van annak, hogy kitöröm az ellenfelek nyakát, vagy csak kiütöm őket? Act 2 elején tartok és még nem találkoztam olyan küldetéssel, ahol nem szabad ölni. Eddig minden olyan ellenfelet, akik rámtámadtak, megölhettem.
Emellett a kiütött emberek nem kelnek fel egy idő után, legalább is én nem láttam egyet sem. -
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Morális rendszer nincs a játékban. Ezek után milyen következménye van annak, hogy kitöröm az ellenfelek nyakát, vagy csak kiütöm őket? Act 2 elején tartok és még nem találkoztam olyan küldetéssel, ahol nem szabad ölni. Eddig minden olyan ellenfelet, akik rámtámadtak, megölhettem.
Emellett a kiütött emberek nem kelnek fel egy idő után, legalább is én nem láttam egyet sem.
-
Rony949
addikt
Korábbi mentés betöltése sem segít?
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Na ne kúrjatok fel hogy
is benne van. Az egész küldit széles mosollyal csináltam.Glados
-
Rony949
addikt
GTX 1060 se mai csirke. Nekem ez van és nagyon minimálisan glitchel a játék. A Heist küldetéses fiaskón kívül nem volt komoly problémám.
És lekopogom, de még egyszer se crasheltem ki.
Kívánom amúgy mindenkinek, hogy a CDPR-os srácok hamar játszhatóvá tegyék prevgenen, mert eltekintve az optimalizálatlanságtól és bugoktól, a "romok" alatt egy remek játék bújt meg. (mondom ezt úgy, hogy még csak most kezdtem az Act 2-t)
-
Rony949
addikt
Ez nettől független. 56%-nál már letöltötte a kliens a frissítést. Itt már csak kicsomagolja. (ami olyan 10-20 percet vesz igénybe, függően attól hogy SSD-n vagy HDD-n van a játék)
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Sokan nem szeretik, nekem hangulatra nagyon bejön, de tény hogy le lett butítva.
Annak ellenére, hogy már láttad az élőszereplős filmet, nagyon tudom ajánlani a '95-ös anime filmet. Már alapból a rajzolási stílusa gyönyörű, de sokkal mélyebben belemegy abba a témába, hogy mi teszi emberré az embert.
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Utólag kicsit megbántam a karakterem kinézetét. Kár, hogy így játék közben már sehogy se lehet hajat, hajszínt változtatni.
-
Rony949
addikt
Ok, megoldódott a Heist küldetésen lévő bug. Újracsináltam a küldit.
Így elértem a főcímet is. Végeztem a prológussal....24 óra játékidő után.

-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Oh basszus! Itt fecsegek nektek arról, hogy én bizony alig találkozok nagy buggal.
Erre 22 óra játékidő után bekapom ezt a gamebreaking bugot. Próbáltam több mentéssel is, mindegyiknél előjön. Gondolkodom még hogy újrajátszom az egész küldetést az elejétől, de ez most teljesen felbosszantott, plusz aludni is kéne. Szóval reggel/délelőtt ránézek.
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Honnan tudjátok hogy a prológussal végeztetek? A játék kiírja?
Mert én pl. 16 óra alatt még Keanu-val sem találkoztam.
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Elképesztő, ezen mennyire nevetek.

-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Köztudott, hogy a CDPR ki fog adni a játékhoz egy multiplayer-t is. Ti mit gondoltok, ez mit fog takarni? Mert én kétlem hogy kiadnak egy TDM aréna shooter-t hogy aztán elmondhassák hogy tessék játékosok, öljétek egymást.
Egy jól átgondolt mini-MMO játékmód érdekes lenne. Maga Night City városa pedig egész ideális helyszín lenne erre. Csak egy MMO-t készíteni szintén nem piskóta, szóval nem látok rá nagy esélyt. Minden esetre, egy MMO érdekes lenne számomra.
Ilyen TDM, Capture the Flag szarságokra nincs igényem egy ilyen játéknál.
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Ez a "fekete pöttyös" grafikai cucc eléggé idegesít. Látszódik a kocsin, az úton, meg számos másik objektumon. Van ötletetek, hogyan lehetne ezt orvosolni? (jobb klikk a képre --> kép megnyitása a nagyobb méretért)
szerk.: Tárgytalan, a Screen Space Reflections Quality okozta. Kikapcsoltam és teljesen eltűnt.

-
Rony949
addikt
Sikerült az update. Csak 1 órába tellett.
-
Rony949
addikt
Nekem is szarakszik a GOG update. 57%-nál behal az egész. Már vagy 15 perce megy folyamatosan és most tart 59%-nál. 90GB szabad helyem van.
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Egyetlen nagy blockbuster játék, ami idén árthatott volna a Cyberpunk eladásainak. Az előző halasztásnál egyből az jutott eszembe, hogy most komolyan elhalasztották a Valhalla idejére? Én olyan 70-80%-ban biztos voltam abban, hogy a Ubisoft erre lépni fog valamit és eltolja decemberre, de mégse ez történt, hehe.
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Már látom lelki szemeim előtt, hogy az emberek csak dühből lepontozzák majd a játékot Metacritic-en, meg Steam-en.
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Csak most realizálom, a topikban már több mint 6000 komment született úgy, hogy a játék még meg se jelent. Igazán szép teljesítmény. Volt már ehhez hasonló játék PH fórumon?

-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Most merészet fogok írni, de a CDPR játékai manapság kapnak olyan hájpot (vagy legalább is megközelítőleg), mint mondjunk egy Grand Theft Auto.
Ha a Cyberpunk minimális marketinget kapott volna, úgy is bankot robbantanának a játékkal, mert ott volt a Witcher 3, ami minden idők egyik legjobb/legkelendőbb RPG-je lett.
Persze, ezekkel az E3-as bemutatókkal, a gameplayekkel, Keanu Reeves-el biztosan több embernél felkerült a radarjára, de manapság reklámozni, nagyon drága mulatság (több mint 20-30 millió dolláros összegekről van szó és lehet még keveset is mondtam). Nem tudom ez megéri-e a cégnek hogy ennyire hájpolják az emberiséget.
Belegondolva amúgy teljesen felesleges már ezen morfondírozni, ez a játék így is, úgy is kasszasiker lesz. Egyszerűen nem tudok elképzelni egy olyan idősíkot, ahol a Cyberpunk 2077 bukó lesz és a CDPR bezárhatja kapuit, vagy jobbik esetben durva leszámolásai lesznek.
Ezt pedig mindenkinek mondom, aki úgy gondolja hogy ezek után egy deka bug se legyen benne. Lesz benne bug. Ez egy openworld, én nem tudok egyetlen openworld-ről sem ami tökéletes lett volna.
-
Rony949
addikt
Remélem a CDPR a jövőben megváltoztatja a marketing stratégiáját. Inkább csinálja azt, mint a Rockstar Games, hogy szinte alig ad ki információt és megjelenési dátumot a játékról és ténylegesen akkor adják ki, mikor már úgy gondolják hogy kész van.
Inkább ez, mint ez az idei bohóckodás.
-
Rony949
addikt
Jó, valszeg a Twitter fiók felhasználója erről a delay infóról biztos nem tudott. Mondjuk beavathatták volna korábban is.
-
Rony949
addikt
Keresek a házban valami kötelet, felakasztom magam.
-
Rony949
addikt
Dettó utálom a Depth of Field-et, Motion Blur-t, Chromatic Abberration-t, élsimítást.
Minden játékban kikapcsolom ezeket, ha csak alkalmam van rá.
-
Rony949
addikt
Teljesítmény teszt.
-
Rony949
addikt
Asszem offolom ezt a topikot, amíg a játék ténylegesen meg nem jelenik.
-
Rony949
addikt
Plusz a cyberpunk mint műfaj, érdekes keverék. Futurisztikus, de mégsem. Simán el tudom képzelni rockzenékkel.
-
Rony949
addikt
Wow....köszönöm neked és wesder-nek is. Ezt nem tudtam. Lehet le kéne rá csapni, míg a készlet tart.

-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
-
Rony949
addikt
Azoktól kérdezem, akik játszottak a Witcher 3-al: Ti vártok valami easter egg-et, említés szintjén, vagy esetleg egy konkrét mellékküldetést
kapcsolatban?Ciri-vel Jópofa lenne.

-
Rony949
addikt
Mivel gyakorlatilag már csak 1 hónap választ el bennünket a Cyberpunk megjelenéstől, így úgy gondoltam, hogy ideje újranézni a remek Noclip-es dokumentumfilmet, ami a CD Projekt Red és a Witcher játékok történetéről szól.
Ezt a dokumentumfilmet nagyon tudom ajánlani, mert roppant mód igényes és hangulatos lett.

YouTube [link]
-
Rony949
addikt
Én lefosom a bokámat, ha a GTX 1060-as kártyám futtatni tudja majd fix 60 fps-el, magas grafikai beállításokkal.
Erős kis kártya ez a 1060, de ennyire azért nem.
szerk.: De annyira nem is érdekel. Túlságosan is izgat a játék ahhoz, hogy foglalkozzak a grafikával. Simán leveszem a grafot medium-ra ha kell, csak fusson normálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- Cyberpunk 2077
- (kiemelt téma)
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest