Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • viktorhu

    veterán

    válasz Somatom #4923 üzenetére

    Mit csinálnál, ha kilopnák alólad a kamiont? Gondolom az ügyfél egy perc késedelmet sem szenvedne, ugyanúgy megkapná az áruját időben, mert mindenből van nálad másik.

    A wirecard-nál "eltűnt" vagy kétmilliárd euró, vagy nem is tudom, hogy mennyinél tartanak most a számolásban, az angol hatóságok meg betiltották a tranzakcióit egyik pillanatról a másikra, mert nem azt tartották igazi kockázatnak, hogy szegény Somatom másik kártyát kénytelen használni (egy perc országos néma csend meg minden), hanem azt, hogy más pénzügyi szolgáltatóknál az ügyfelek a pénzüket tárolják (lásd Revolut), szóval a további pénzeltűnés lehetőségét kellett gyorsan megállítani.

    Egyébként meg a Revolutnak is meg a Curve-nek is a háta közepére kellett ez a dolog, amúgy is kb. a csőd közelében lehetnek az utazási korlátozások miatt - ezért bukott a Wirecard is: szükség lett volna a félretett pénzre, ami már nem volt ott. Így is a Curve van a legszerencsésebb helyzetben, azt simán be lehetett fagyasztani, míg a Revolutra sokan a fizetésüket utalják, megtakarításaikat tartják rajta - ha ők leállnak, abból iszonyat pánik lett volna, így ők kisebb kockázatnak tartották a béta állapotban lévő saját rendszerüket élesíteni mindenkinek, meg hát nyilván előrehaladottabb állapotban is voltak vele, mint a curve.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés