Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pictigjis

Topikgazda

válasz Fifi #16110 üzenetére

én cseréltem most is kártyát (sokadszor), azóta amúgy jobb a helyzet, de nem hibátlan

megint az van, mint novemberben (aminek kártyacsere lett a vége), hogy hiába adom hozzá a wallethez a kártyát, az add to apple wallet gomb ott marad az appban, mintha nem érzékelné a "kapcsolatot". tisztában vagyok vele, hogy azt szoktam mondani, fizikait ne aktiváljunk, amíg nincs kézben, de gondoltam, próbáljuk most meg ezt is (mert az első pár napban online kb. nem működött a virtuális kártya, a simplepay hibaüzenet dobott rá, hogy sikertelen vásárlás), és sajnos tényleg hibásnak tűnik a kártyaszám. a fizikai aktiválásával változnia kéne a lejárati dátumnak és biztonsági kódnak, de itt a "sikeres" aktiválás ellenére minden szám változatlan maradt. kíváncsi leszek, mi lesz a borítékban, ha jön egyáltalán valami...

megírtam a supportnak (és aztán a complaintsnek is), mintha fel se fognák, mi a problémám :D (vagy kisül, hogy az elmúlt pár hónapban változott a rendszer, és ugyanolyan számokkal jön a fizikai, mint a frissen generált virtuális)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés