- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
válasz
margithid #7659 üzenetére
binance-en nem tudom mit kell csinálni, de akkor megint ott vagy hogy váltón tartod. amire épp azt írod, hogy nem akarod...
én linkeltem neked és nem kell hozzá privát kulcs.
[link]"Inflation destination is a native component of the Stellar network. It is 100% safe because Lumenaut Pool only has access to your Public Key, which is the address you use to vote for us so we can know who you are and send you the inflation payment every week."
"For the most part, you will be safe since your Secret Key will be used with your wallet or on the official Stellar website. In case you have trust issues, which is understandable, it's important for you to note that your Secret Key isn't shared with us. We don't need to know your Secret Key and we don't want to. So, there's nothing we can do to damage you or steal your funds."
walletből kell intézni.
trust wallet nem támogatja.lobstr is 1 wallet, ha nem iratkozol fel, nem fogja automatikusan jóváírni.
+ ők az inflationt nem adják tovább neked, legalábbis alapbeállításban nem.
[link]de én a stellar webes walletjét használatam ledgerrel, nem ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest