Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
adatok nincsnenek de tényként írod, hogy veszteséges a bányászat kivéve ha lopod az áramot vagy ingyen szerzi azt.
próbáltam keresni bármiylen forrást ami leírja egy btc előállításának költségét de csak nyárit találtam ami meg már nem releváns.
de ha ez a személyes álláspontod, megérzésed tények nélkül nekem az is ok, csak ne tálald tényként ( ha csak nekem jött úgy le akkor mea culpa)
+ ha most az is, a kicsi, nem tőkerős bányászok kiesnek, a többiek kivárják míg a nehézség leesik arra a szintre hogy újra megérje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest