Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
3800+
őstag
válasz
viharhozo
üzenetére
Sajnos szabályozással is volt ilyesmire sok példa az életben, számos területen. A szabályozás nem egyenlő azzal, hogy nem tudnak átb@szni. Illetve ez nem is olyan egyszerű, hogy írok egy 100 oldalas jogszabályt, mindig lesz kiskapu amit ki tudnak játszani, ha akarnak.
Valamelyik nap azt nyilatkozta a binance vezér, hogy ez valahol jó, mert megtisztul a piac a simlis tőzsdéktől, ahol fiatal informatikus hülyegyerekek akartak fél év alatt meggazdagodni és tulajdonképpen sikerült is nekik az ügyfelek pénzén. Én sosem értettem hogy miért jobb újonnan induló tőzsdéken tartani a pénzt, meg ott kereskedni, mikor van pár több éve működő. Hozzáteszem az én bizalmam is megingott kicsit, és inkább kihúzom binanceről amit lehet, de kétlem hogy ők belebuknának egy medvepiacba. 2013 óta egy páron túl vannak és működőképesek tudtak maradni eddig is. Ha jól tudom ők az ügyfelek által beküldött USDT-t is átváltják BUSD-re mert arra van fedezetük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Playstation 5 pro / ps5 pro 2tb
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- MEMÓRIA BAZÁR!! 4GB - 8GB - 16GB - 32GB (+Kit) /+12HÓ/
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valamelyik nap azt nyilatkozta a binance vezér, hogy ez valahol jó, mert megtisztul a piac a simlis tőzsdéktől, ahol fiatal informatikus hülyegyerekek akartak fél év alatt meggazdagodni és tulajdonképpen sikerült is nekik az ügyfelek pénzén. Én sosem értettem hogy miért jobb újonnan induló tőzsdéken tartani a pénzt, meg ott kereskedni, mikor van pár több éve működő. Hozzáteszem az én bizalmam is megingott kicsit, és inkább kihúzom binanceről amit lehet, de kétlem hogy ők belebuknának egy medvepiacba. 2013 óta egy páron túl vannak és működőképesek tudtak maradni eddig is. Ha jól tudom ők az ügyfelek által beküldött USDT-t is átváltják BUSD-re mert arra van fedezetük.