- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #6802 üzenetére
Hát nem is mx2-t kérdeztem Te!
Bár..tudom milyen kefélni, pedig még Salma Hayek nem volt..
(#6803) tom_tol : Nem rossz..-Hm..Szerény vagy! A jól tuningolhatóság..Bakker, az alapból kavarhat, mit tud ha még emberesen fel is húzod..Szuper lehet. 1x, majd ha lesz olyan játék amit én is el tudok indítani , talán kipróbálom, de dmarkozni..luxus.
#6805) Gaben01
. Szerintem 1xüen kvra hideg volt a paszta és a proci is. Én mindíg napra vagy konvektorra (most) teszem előtte a pasztát, hűtőt,s az alaplapot (dobozával), benne a procival. Úgy azért elég jól kenhetőek ezek a bizbaszok. (hidegen az mx2 se tapad, felválik simán ahogy kenném)
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest