Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hiába vártam a postást, ez a fránya intel nem írt nekem ez ügyben (sem) semmit

-Lövésem sincs- 8400 és 8500 is kapott 1,725V-ot valósat, ez se fog kimaradni , érzem...
Bírja ez mint az ágybaszarás, kben meg mindíg 1V-on megy alapon, csak teszteknél kapott többet, eddig az is alapfeszes volt, csak pár naopja néztem 1,36 ill. 1,375-ön, meg ma kapott pár percig 1,7-et, de prájmolás nem volt, úgy meg bakfitty. (Prime alatt 1,525V gázosabb..---majd jön az is ,csak jönne már a hideg, vagy a ventijeim-
Bírja ez mint az ágybaszarás, kben meg mindíg 1V-on megy alapon, csak teszteknél kapott többet, eddig az is alapfeszes volt, csak pár naopja néztem 1,36 ill. 1,375-ön, meg ma kapott pár percig 1,7-et, de prájmolás nem volt, úgy meg bakfitty.
ilyen mondatot..
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Micro Four Thirds
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bírja ez mint az ágybaszarás, kben meg mindíg 1V-on megy alapon, csak teszteknél kapott többet, eddig az is alapfeszes volt, csak pár naopja néztem 1,36 ill. 1,375-ön, meg ma kapott pár percig 1,7-et, de prájmolás nem volt, úgy meg bakfitty.