- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
akoska07 #5797 üzenetére
1.nem erőltetek én semmit
2.nem tudom megmutatni mivel "Patented PWM Sharing Technology"val vannak összefűzve a ventik és nincs a lapon 2.CPU ventiajzat! hogy mérje a másik venti fordulatát is! hameg másik ventihelyre lenne kötve a 2.ik cpu venti nem szabályozná PWM szerint a fordulatát!
6.annyira nem különbözik hogy 10.fok eltérés legyen
7.a proci nincs polírozva ha hiszed ha nem csak a hűtő van polírozva azsem tükör mivel 800.as papírral van csak ki egyenesítve
8.ezsem igaz max az alaplap hőfokok térhetnek el, de azonos beállításon foghatok én 20.alaplapot akkoris ugyan annyi lessz a hőfoka a magoknak!
9.igazad van nincs értelme, csak nem kell dicsérni annyira a Mugen2. hűtőt valóban jó hűtő de van sokkal jobb is nála olcsóbban is ezt bekell ismerni én sem azért tesztelgettem hogy dicsérjem a GeminII.hűtőmet, mert a másik gépembe a Q9550.tetején lévő Achilles S1284C hűtő sokkal jobb a GeminII.nél akkor azzal dicsekednék
10.erre nemtok mit mondani nem volt szándékomban
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest