Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
krammerka
üzenetére
Köszönöm a "megbocsátást" - remélem, ezt annak vehetem -, én sem reagáltam valami szolidan - pedig nem ez jellemző rám... igaz lipi
-, ezért kérek elnézést. (S mivel én majdnem minden munkám és egyebet - általában mindig gyorsított tempóban gépen intézek egyelőre -, ezért volt nehéz elvonatkoztatni..., pl. feléd krammerka, meg én is rossz passzban voltam - másokhoz hasonlóan -, sajnálom, hogy itt, - vagy pont, hogy nem "itt" - ilyen negatíve jött le. "Boldog, boldog, boldog születésnapot..."
Valszeg. ma küldök még egy hsz.-t, amiben összegezve küldöm a képeket (összes eddigit és néhány újabbatt) rendezve, jól méretezve, kategorizálva. Így könnyű lesz berendezgetned a dolgokat.lipi - immár "in-diszkriminatív" megjegyzésem
:
Kétségtelenül lesz
, s akkor már dobhatsz nekem is egyet, mert kezdek megfázni
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
-, ezért kérek elnézést. (S mivel én majdnem minden munkám és egyebet - általában mindig gyorsított tempóban gépen intézek egyelőre -, ezért volt nehéz elvonatkoztatni..., pl. feléd krammerka, meg én is rossz passzban voltam - másokhoz hasonlóan -, sajnálom, hogy itt, - vagy pont, hogy nem "itt" - ilyen negatíve jött le. "Boldog, boldog, boldog születésnapot..."
: