Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
Példánya válogatja azokat is. De ahogy nézegettem, azért van azokban is tuning potenciál, azoknak talán több fesz kell, hasonló órajelekhez. Nagyon "antituning" példányt még nem láttam. De inkább nézz be a topikjába, vannak eredmények linkelve oda is.Nemrég volt nálam egy gép "szervizelésre". Egy E3300 csücsült benne De sajnos egy olyan lap volt alatta, amiben még fsb-t sem lehetett állítani. A szívem szakadt meg, hogy nem tudtam 1-2 gyors tesztet nézni.

(#13032) toyone: Köszi! Pontosan nem emlékszek
, de tuti 1,4v alatt maradtam. (Úgy rémlik, hogy max oc-nél 1,36, max bclk-nál talán 1,39v-ot használtam, de erre nem esküdnék meg. Ez sok/kevés, jó/rossz, mármint feszügyileg?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Futárcégek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Példánya válogatja azokat is. De ahogy nézegettem, azért van azokban is tuning potenciál, azoknak talán több fesz kell, hasonló órajelekhez. Nagyon "antituning" példányt még nem láttam. De inkább nézz be a topikjába, vannak eredmények linkelve oda is.
, de tuti 1,4v alatt maradtam. (Úgy rémlik, hogy max oc-nél 1,36, max bclk-nál talán 1,39v-ot használtam, de erre nem esküdnék meg. Ez sok/kevés, jó/rossz, mármint feszügyileg?)