Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
Chaser
üzenetére
Példánya válogatja azokat is. De ahogy nézegettem, azért van azokban is tuning potenciál, azoknak talán több fesz kell, hasonló órajelekhez. Nagyon "antituning" példányt még nem láttam. De inkább nézz be a topikjába, vannak eredmények linkelve oda is.Nemrég volt nálam egy gép "szervizelésre". Egy E3300 csücsült benne De sajnos egy olyan lap volt alatta, amiben még fsb-t sem lehetett állítani. A szívem szakadt meg, hogy nem tudtam 1-2 gyors tesztet nézni.

(#13032) toyone: Köszi! Pontosan nem emlékszek
, de tuti 1,4v alatt maradtam. (Úgy rémlik, hogy max oc-nél 1,36, max bclk-nál talán 1,39v-ot használtam, de erre nem esküdnék meg. Ez sok/kevés, jó/rossz, mármint feszügyileg?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Példánya válogatja azokat is. De ahogy nézegettem, azért van azokban is tuning potenciál, azoknak talán több fesz kell, hasonló órajelekhez. Nagyon "antituning" példányt még nem láttam. De inkább nézz be a topikjába, vannak eredmények linkelve oda is.
, de tuti 1,4v alatt maradtam. (Úgy rémlik, hogy max oc-nél 1,36, max bclk-nál talán 1,39v-ot használtam, de erre nem esküdnék meg. Ez sok/kevés, jó/rossz, mármint feszügyileg?)