Új hozzászólás Aktív témák

• bzs73

őstag

Üdv.
    Na most van egy témám amin elvagyok pár ismerőssel,és várnám a véleményeteket.
    Igazából a vid-el kapcsolatos.
    Tegyük fel van 2db e8400 proci.Az eggyiknek 1.275 a vid, a másiknak 1.150v.Na most ugye elég sűrűn látunk már magas vid-es procikat amik nagyon jól mennek,és mondjuk most is ez a helyzet.Tegyük fel hogy mindkettő 1.200v-on viszi a 4ghz-t.Akkor most csak az eggyik van alulfeszelve nem?Mert elvileg az alacsony vides már alapfesz felett van bőven.Most fogyasztásról akarok beszélni.Ügye vid felett rohamosan nől a proci fogyasztás,és akkor az alacsony vides procik vid felett csak többet fogyasztanak már.
    Jó tudom hogy tuning-nál ki nem sz@rja le a fogyasztást,de hát megy az alulfeszeléss rendesen,én is csinálom régóta,ismertek,csak most épp a fogyasztásokat nézegetjük vid-hez képest.Akkor igazából ahogy én gondolom,és ha jól gondolom a magas vid-es proci ami jól megy,ténylegesen alulfeszelhető,ahol is a fogyasztás is kevesebb,míg az alacsony vid-es proci vid felett már nem nevezhető alulfeszelésnek fogyasztás szempontjából,mert vid felett van ahol rohamosan nől a fogyasztás,hozzáértők szerint.
    Na.Na. :F
    :D

Új hozzászólás Aktív témák