Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bagira01
veterán
válasz
dime27
üzenetére
Van itt másik is magasabb viddel hasonló képességekkel, hűvösebb fejjel

-
-
lipi67
nagyúr
válasz
dime27
üzenetére
Hm..
Nem tudom, emlékszel-e még, de nekem kb senkim sincs csak a 2 törpém. Sajna mikor anyját kerestem, nem jól döntöttem, jó nőt kaptam és egy rossz embert. ..Így ha pénz kell gyorsan, nem vacilálhatok.
A házzal nem lesz prpbléma, direkt tuningra modifikáltam egy nagytornyot, a 4 Noiseblocker venti 82-2 120-as és 140-es, meg a 2 turbina (3000rpm 120x38) megteszi a hatását.
Jó "kis" configjaid vannak, remélem 1x eljutok oda (arra a szintre) én is..(#16806) bzs73:
Üdv!!! (alakulnak a dolgok..jaja
) -
lipi67
nagyúr
válasz
dime27
üzenetére
Háát..ez van..
Milyen az a config?Lacpac Akor nem is olyan fényes a helyzet. Számtek..megértem. Én se tenném, ellennék ezzel, de a giga UD3-as széria..Imádom. Én VGA-val vagyok úgy, hogy nem kell sokáig más. 9600 után 4770, 4830, 4850, és végül 4870 (2 hónapon belül és mind Iponból) Nv gyenge volt, 4770-szar drivet (mikor megjelenet rögtön megvettem), 4830 tetszett, 4850-es le-leállt de nem periodikusan, (vapor X), hanem amikor Ő gondolta, az agyamra ment. Ez tök Ok, a törpéknek mindere elég, még egy 1200-es cerkával is (2,8-3,2GHz-en) futott minden.Amíg Ők nem igénylik, ez marad, az tuti.
-
lipi67
nagyúr
-
bzs73
őstag
válasz
dime27
üzenetére
Mindenképp akarok én is,de azért valami ólcsóbb tipust.Az nekem drága.

kimi02: Hát engem ilyen tesztek már nem érdekelnek.Nem ezekből indulok ki.Ez olyan mint a 3dmark.Pontszám nagy,valamelyik játékba meg még is gyenge az a vga.Olyan alkalmazásokba kell nézni a teszteket,amiket rendszeresen használ az ember.
-
bzs73
őstag
-
lipi67
nagyúr
"Nem fél orás blendeket szeretnék már látni " - Hát itt pedig asszem csak azt fogsz azon 1xü oknál fogva, hogy kva unalmas órákon át tesztelni.
Aki meg a kiteszteli a végletekig itt, hogy a legjobb eredményt linkelje, az meg sose fogja pengeélen táncoltatni, s azon járatni. A többi dologban van igazságod!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Itt egy kis

Üdv!!! (alakulnak a dolgok..jaja
Milyen az a config?

Mi van,most keltél fel.