Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w
üzenetére
Kómás? Az a jó! Tehetsz amit akarsz

(#11415) lizakattila Sokkal jobb, mint amire számítottam!
(#11416) kimi02: Ez a jó benned! Sose nyugszol a seggeden. Szép eredmény! Amint látom, meleged nem volt
(#11420) Bagira01: Nézem a képet és nem tudom, hogy mit kell látni
. Annyira nem értek az AMD-hez, nemtom, hogy ez amit most mutattál jó,nagyon jó, vagy közepes stb.. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
darál0w
üzenetére
Láthattál, mert az van Nekem. Adatlapon is ott vanik...

Hát, attól függ mire vagy kíváncsi, meg hogy mire kell. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, számora azt nyújtja, amit elvártam tőle. Amíg mondjuk nem jött ki az új, mostani szoft, és nem volt kinetikus görgetés, addig kicsit gáz volt, de így, hogy mostmár van, így nagyon f@sza. Ugye a navi mostmár ingyenes, szal akár navigálhatsz is költségek nélkül. Sztem a zenelejátszó f@sza, csak egy jó füles kell hozzá, mert a gyári elég gyengus.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Annyira nem értek az AMD-hez, nemtom, hogy ez amit most mutattál jó,nagyon jó, vagy közepes stb..