Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
Elméletileg már volt róla szó régebben, amikor még a Tempo Stormba játszott, de Hen1 és Lucas szétválaszthatatlan (testvérek).
kNgV jó kérdés, de ha mai nap nyernek, akkor biztos nyernek a csapatnak pár nagy támogatott. Gondolom pénzbe a többszörösét keresik a játékosok az SK-ba. -
adise
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
Persze izgult azert volt szar stykoval egyetemben

Ez kb mikor a szar focistanal azt mondjak, hogy 'lecsuszott'Siman nemtudtak csapatkent valtoztani az elmult honapokhoz kepest. Nagyon konnyen anti stratoltak az egysiku jatekosokat a csapatban, akik csak egy dologra kepesek, ami vagy bejon vagy nem. Pontezert szarok azok is akik ugy taxoonak , hogy akkor most a vp kor en neo te taz stb. mind akiket piros vonalon huznak. Aztan ha valami nem stimmel megall a tudomany. Nagyon jol felismerte ezt a tobbi csapat is
-
bager13
senior tag
válasz
Mezcal
üzenetére
Ezzel, amit irok nem védeni akarom, de ez a tagadás és elódázás nem tudatos. Agy az ezzel védi saját magát a valóságtól, hiába tudja az egyén, hogy bűnös.
Egyébként véleményem szerint, aki ennyiszer csalt és bukott már, ott nagy önértékelési bajok vannak, a megfelelési kényszerről nem is beszélve. Valószinű, hogy 5-10 év múlva már nem nyúlna csaláshoz. -
gtamate2
veterán
válasz
Mezcal
üzenetére
Azt, hogy ott is csalt-e nem tudjuk. Az eredmények semmissé tétele alatt mit értesz?
Diszkvalifikáltuk magunkat nyilván, de a meccsek újra nem lesznek lejátszva.
Az biztos, hogy mostantól akinek vac/faceit/esea banja van/volt, akár kisaccán is instant nem indulhat a jövőben, erre mostantól jobban odafigyelünk és nem leszek elnéző innentől kezdve, akár milyen fiatal is valaki.Más:
Btw írtam egy rövidebb véleményt a Lenovo Legion rendezvényről, kezdek kételkedni, hogy bturbo csak számomra ennyire unszimpatikus, nektek mi a véleményetek róla, hogy ő konferálta a Lenovo cupot? -
gtamate2
veterán
válasz
Mezcal
üzenetére
Az hogy beírsz ide valamit nem bizonyít semmit. Ha úgyis ott a közvetítés, 1 kattintás és clippeli az elmúlt 30mp-et, semmi erőfeszítés nem kell hozzá. Simán csinálhatsz ilyet, és akkor van valami ami alapján elindulhatunk.
Bizonyíték nélkül mutogatni könnyű, ezzel ezt szerettem volna mondani.
-
Xero
nagyúr
válasz
Mezcal
üzenetére
Tényleg ennyire lusták vagytok olvasni?

Teljesen mindegy, hogy publikus vagy privát a lobby, ha egyszer ráakaszkodnak az id-dra csak a game resi segít 1-2 percig. Valószínűleg a nearby lobbyk api-át használják ki, de arra nincsen ötletem, hogy a kicket hogyan kerülik meg.
-
lemusz
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
És te hogy kikeltél magadból, amikor lenooboztunk, holott még a nickedben is benne van, hogy noob meg az is hogy bot, noobsaibot. Nem győzted hívni skl-t hogy védjen meg.
Most is hívni fogod? 
Btw tök jó, hogy ma is felnéztél, de láttad csak 4-en vagyunk ott, inkább be se jöttél köszönni, várni 1-2 percet meglesz-e az embertömeg, inkább leléceltél. Ráadásul nem első alkalommal csinálod ezt. Ha más is így tenne, soha nem lenne meg a 10 ember...
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
megnézném mit lőnek olyan team ellen ahol pl képesek normálisan egyszerre peekelni meg ilyenek......
lemusz: nagyon azt hiszed körülötted forog a világ, és nem is lehet valaki NiP szurkoló, csak akkor, ha azt kell utálni, akinek te szurkolsz. jóval azelőt kedveltem a NiPet, mielőtt
Tégedtéged megismertelek volna-. de tőled ezt már megszoktuk. -
Zomb€€
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
Okok reszemrol done a tema, foleg veled, mert leirhatnam, hogy - az ezelotti tevekenysegeid alapjan is - sotet vagy mint d2 tunnel, de nem teszem, mert szemelyeskedes lenne, inkabb azzal a megallapitassal zarom, hogy a kognitiv kepessegeid nem ugy vagnak mint a beretva.
-
Zomb€€
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
Tedd mar meg hogy leirod milyen nickel jatszottal, ha nem noob saibot vagy akkor fogalmam sincs mirol beszelsz.
Foleg hogy egymas utani hszben magadnak mondasz ellent ("mert nem volt irányító, illetve ő lett volna az, csak elbaszta a viselkedésével, vagyis irányítóként megbukott." vs "Nem, mi buktunk meg, a csapat,", illetve az sem igaz hogy az elso korokben indult a drama. -
Vanir
veterán
válasz
Mezcal
üzenetére
Akkor még egyszer, utoljára leírom neked, és ezzel én is befejeztem a témát.
Azokat a jelenteket is nehéz megmagyarázni, hogy egy wh skilles miért rossz irányba tart a füstös defusenál, és volt még egy-kettő.
Azért, mert terel. Mert nem akar tuti OW ban-t kapni. Mellé meg segg hülye, hogy a többit bevállalja. Kész. Szerintem nem nehéz felfogni ezt a lehetőséget.
-
Feherfy
tag
válasz
Mezcal
üzenetére
Azért én ezt egy zártabb, jobban kontrollálhatóbb közegnek érzem. Nem hiszem el, hogy nem tudják monitorozni, és ellenőrizni hogy játék közben milyen folyamatok - számítások vannak a gépen.
Ezzel szemben a biológiai - kémiai folyamatokat jóval nehezebb ellenőrizni, hiszen nincs mindenki folyamatosan gépre kötve. Csak szúrószerűen utólagos vizsgálatokkal ellenőriznek, ahol néha fenn is akadnak a sportolók. Nem vonnék párhuzamot a két közeg között, azon kívül hogy ahol pénz van a dologban ott biztos akadnak csalni próbáló egyének is. -
PeL
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
Ezt èn már akkor megmondtam mikor behùzták az ESL Cologne-t, de akkor is le lettem hurrogva
Nèztem vègig azt a meccset ès nem egy helyzet volt ahol az SK becsülete megkèrdőjelezhető lett volna. Csodálkoztam is hogy a Liquid nem kèrt felülvizsgálatot az előző parádès meccsük után porba tiporta szò szerint az SK őket. -
Redneck
nagyúr
válasz
Mezcal
üzenetére
Épp most akartam újra csatlakozni, erre látom hogy mi a szitu!
Anno kitaláltam hogy nyomassunk mixet, azóta inaktivitás és munka. Akkor lehet nem sok esélyem van újra aktivizálódni?
Pedig szeretnék, igaz kicsit kiestem a pixisből.Szerk:
Ma kottáztam igazán az új hangokat (végre nem csak youtubeon) és az új infernot. Hát azt hiszem lesz mit pótolnom...Szerk2:
Például ma veretnék pár mapot így egy évszak kihagyás után!
-
Xero
nagyúr
válasz
Mezcal
üzenetére
Nekem is van mind a ket accountomon egy-egy. Valakit megrekteltem, van ilyen. Nekem is szep hosszu listam van itt es novekszik, ha mar a vacstatus-t befejezte sajnos a fejleszto (githubon mondjuk megy a konyorges hogy legalabb a listakat had szedjuk le, de eddig semmi valasz
). -
Franklin
addikt
válasz
Mezcal
üzenetére
"Szerintem nincs olyan, hogy valaki ártatlanul kap VAC tiltást."
Úgy néz ki mégis van, lemusz linkelte is fentebb:
"Due to an error with one of our cheat detections, there were about 100 VAC bans falsely applied to users running TimerResolution. At this time, we’ve fixed the detection and removed all of the false positives that were flagged in error. If you were affected, you should receive a Steam Alert next time you login stating that your ban has been removed. Our apologies to those of you who were incorrectly accused of cheating."
Mindenki hibázhat, ember is, algoritmus is

-
Maulgar
tag
válasz
Mezcal
üzenetére
Kalából kerültem le :-) Nyilván nem a tudás miatt hanem mert egyszerűen talán heti 1 versengőt tolok és ennyi. De hogy válaszoljak is a reggeli tréfarépa adagod mellé
Igen használunk füstöt,flash és néha még jó csapatot is ki tud fogni az ember
Nyilván aktívabb játék mellett feljebb kerül az ember mind rangban mind pedig tudásban. Ha már belemerültél linkelj bátran egy steam accot had nézzük hol tartasz :-) -
Xero
nagyúr
válasz
Mezcal
üzenetére
A mostani rangok mellett igen. Engem is simán el tud picsázni egy dmg bármikor, ha olyan napja van a szervereknek. Hiába lövök én ugyan úgy ugyan oda mint máskor, ha az szerver oldalon nem ott lesz. Ő pedig lehet, hogy körbelő, de a szerver úgy dönt, hogy az márpedig hs. Erre mondtam, hogy lutri az egész és nekem is pl csak szerencsém volt.
Az egyik ace körben pl srác folyamatosan lőtte féltávolról a hátamat, miközben kiszedtem a társát, de bőven volt időm megfordulni és békésen fejbelőni. Lehet, hogy pontatlan volt, de nem ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Megmondta játék közben is, hogy mi vagyunk a bénák. Hahaha. Én is reportoltam akkor, jó, hogy megkapta a kis patkány.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).

LendvaiFeri1