- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron M6
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Tényleg ne hari, vagy nem vedd sértésnek de nálad kicsit azt érzem mint amit a futás "divatossá válását" követően lehetett látni. A felszerelés már jó előre meg lett vásárolva (természetesen a hiperszuper cuccok nem az olcsó kezdő) amikor még azt sem tudják hogy amúgy a futás jó lesz-e nekik
Aztán van aki eddig is jutott a folyamatban.
Nálad természetesen ez láthatóan nem így van csak valamiért ez ugrik be az írásaid alapján nekem.
Mondjuk én úgy vagyok vele hogy szerintem a periféria nagyon keveset tud már hozzáadni a vég teljesítményhez. Inkább csak finom hangol.
Világ életemben asztalon húztam a középszerű egeret meg alsó polcos fülest meg a "tesco-s" membrános billt, aztán valahogy csak meglőttem a Global szintet, illetve most is 56% körüli a win rate és tudom hogy jobb cuccokkal se lenne jobb, meg mondjuk nem is akarok én már semmit elérniSzerencsére volt lehetőségem komoly perifériákat kipróbálgatni de akkor el is döntöttem hogy ezek nekem túl drágák és feleslegesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- iPhone 15 Pro Max 256GB, 100%, Apple garancia, független, doboz
- HP Elite Mini 600 G9 Micro - Mini PC - Core i5 12500 - 16GB DDR5 - 256GB NVMe SSD - gari + számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700 (8 mag/16 szál) +RTX 3060 12GB +32GB DDR4 +1TB SSD! GAR/SZÁMLA!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- Fujitsu 24" IPS, LED, FHD, 5ms, DisplayPort, DVI, VGA, +HDMI, hangszórók, PIVOT, Kecskemét
- Macbook Pro 15" - 2019 gyártás, 6 mag i7, 32GB, 1 TERA, 4GB Radeon - garancia ( 36)
- Nintendo Switch Pro Controller
- Újszerű, garanciás Lenovo Tab M8 4/64GB (4th gen) tablet - 1 év bolti garival! -
- Nintendo Switch Lite 128GB, 19.0.1 CFW Atmosphere DualBoot
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest