Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
B4ndiBuild3r
tag
Milyen beállításokra gondolsz? A képbeállításoknál próbáltam a FHD + low beállításokat, meg natív QHD + very high beállítást is, meg a 'profik' ajánlott beállításait is. Nagyjából ugyanazt kapom.
"Consoleban fps_max mennyire van állítva?" ezt hogy kéred le?
"Milyen startup paramétereket használsz, van autoexec configod?" CS 2-ben kitöröltem a régi GO-s steam indítási parancsokat, valamint se konzolba nem írtam semmit, se konfigot nem töltöttem be. Nem tudom, hogy mennyire változtak a parancsok érvényességei az új játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple MacBook
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Túra és kirándulás topic
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest