Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
Amugy visszanéztem a tegnapi magyar streamet hihetlen gyenge mind a képminőség mind a két caster akit lattam. Zsokker meg valami csaj. Vállalhatatlan volt.
-
Franklin
addikt
Az első klipben végül is csak a lényegről nem beszéltek, hogy qikert lehozta az 1v3-mat ninja defuse-zal...
-
ssgk
aktív tag
Aki nagyobb skin guru az tudna segíteni hogy melyik skinnek a legjobb az opskins/steam ára.
a kulcs az nagyon nagy lehúzás . ha olcsón 2.2 ért megtudod venni akkor is csak 1.7USD(!) kapsz ami nincs1.5 eur magyaránt ~42% ot vesztesz (ami nagy pénznél nem kevés). Most per pill. a name tag ot találtam legjobbnak amit 1.7 eur kapsz és 1.44 usd kapsz érte (kb 1.18eur) azzal csak" ~29%.
Esetleg valami drágább skin amiből nincs sok és nem versenyeznek kiét viszik elöbb ? -
Musaka
senior tag
És mire kell beállitani? Mert gyakran váltom hogy fröccsen vér a hittel de nem sebződik.
cmd 128
up 128
rate 128000
interp 0
interp ratio 1Plusz nincs config.cfg a csgo mappában.
Merre találhato?
Consolban meg a cl_updaterate 64 en marad és az interp sem változik 0.3 ról 0 ra és a interp ratio is marad 2 őn.
Van aki adna kicsit bővebb infot vagy linket merre induljak el hogy beállitsam. -
Musaka
senior tag
Menjek kompetensebb forumba a rate kérdésemmel vagy annyira tök mindegy hogy min van beállítva hogy senki nem foglalkozik vele 😂😂😂 ?
Tudom auto rate config volt már CS:S serveren is csak nem tudom itt mi a helyzett. -
lemusz
addikt
válasz Musaka #69064 üzenetére
Sima rétet game settingsben is állíthatod, default 196K-s érték tökre rendben van, le és feltöltés rétjeit a szerverek automatikusan állítják, végeredményben egyedül a cl_interp_ratio az amit nem állít semmi. Ha általában alacsonyabb a pinged (mint mondjuk 40-50) és nincsenek packet gondok, akkor állítsd 1-re autoexecbe hogy mindig betöltsön. De hallottam már olyan véleményt is, hogy netre csak a 2, lanra 1.
[ Szerkesztve ]
-
Musaka
senior tag
Köszönöm a választ. Ergo nem fognak innen onnan kibaszni mert nem jók a rate beállításaim mint anno 1.6 és CS S kezdetén mikor divat volt a rate hax mert a default rate amit beadott a játék nem megfelelő volt.
-
csoki
senior tag
tegnapi nap poénja:
két ünnep közt újrahúztam a gépet, tegnap mondom steamet is felrakom (nem nagyon szoktam játszani már, cs go-val meg főleg), feltelepül és akkor látom raktáramba ott figyel 2 láda, nézem milyen: 2017-es krakkói major-ös (szoktam nézni major-öket 3-4 éve már, eddig sose esett semmi, azért nem is figyeltem azóta). na de milyen pályáról való? mind a kettő cobblestone-s nagy a kísértés a nyitásra, de szerintem eladom inkább a biztos pénz tudatában[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
Jó látni, hogy ez a XANTARES csávó lanon is úgy lövöget, mint online, már nem tartom akkora csalónak, mint régebben.
-
szabog4
aktív tag
Egyszerre reagálok mindenkinek!
Nem húztam újra a windowst és amikor megvettem a vga-t, akkor simán ment 4-500 is Ahhoz képest a 150 ergya.
Pár hónapja lettem figyelmes, amikor újra felraktam a cs-t.
Reinstall a windowsnak ennyit jelentene? Ne már?
HUN_Thorpedo
-
törölt tag
Sziasztok!
A csgolounge.com oldalon fogadott már valaki?
-
Redneck
nagyúr
Kemény meccsek voltak este, olyan 3-ig bírtam. Persze drop újfent semmi, de már megszoktam hogy tiltólistán vagyok.
csoki:
Gratulálok, ilyen egy szerencsés fiók.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Redneck
nagyúr
válasz ReFleXx #69082 üzenetére
Tudom hogy random, nem stresszelek. A jó meccsek miatt szoktam nézni ezeket a versenyeket, de hogy még 2012 óta egy se esett, néha nehezen hiszem el. Mondjuk sosem voltam valami nagy szerencsejátékos, biztos rossz a karmám vagy mi a szösz.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Keput
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy működéssel kapcsolatos kérdésem, amiben szeretném kérni a segítségeteket. Régebben már én is megoldottam ezt a problémát de sajnos nem emlékszem rá, hogy hogyan. A problémám a következő:
A játék főmenüjében bizonyos pontokra ha ráviszem az egérmutatót akkor eltűnik a kurzor (Mecsskeresés menüben pl bal oldalt a barát listánál), illetve mintha lenne egy minimális laggja is a menüben az egérnek. Emlékszem rá hogy volt megoldása ennek, csak nem tudom hogy mi is az. Most újraraktam a gépemet és ismét előjött.
Köszönöm előre is.Üdv.
-
dugo_
veterán
Fél év után visszatelepítettem, első meccsen 3 órás orosz csaló. Nem tudom, mit is vártam...
-
dugo_
veterán
Ez volt a gond nyilván, csak ugye én nem voltam a játék közelében, mióta bevezették.
Mondjuk 3 óra alatt a lvl3 elérése se kis teljesítmény, meg kell hagyni.Következő meccsen lett végre rangom, 16-1-es eredménnyel, ismét egy kiegyenlített csapatosztás sikeredett. Remélem nem jön a sárga szalag pár nap múlva.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Aki még nincs meg nekem steamen kérem keressen meg. És hívjatok aktívan pls, már lassan dupla kala vagyok!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Musaka
senior tag
Üdv.
Pár év kihagyás után újra elkezdetem játszani.
Esténként ha van időm szoktam 2 3 Versengőt (MM) nyomni.
Ha valakinek van kedve felvehet steamen : tothandrKözelebb vagyok korban a 40 hez mint a 30 hoz 😁
Skill off 🤣
Microfon off 😁
Cheat természetesen off 😊 -
Musaka
senior tag
Neked hangirányitásos a cfg géd? 😉
Én egérrel és billentyüzettel játszok. Dumálni meg nem igazán szeretek 😊
Nem hiszem hogy olyan nagy hátrány hogy max beírom hogy B, A hosszú, rövid stb...De igazad van. Mikor aktivabban waroztam használtam a mikrofont mert kényelmesebb és praktikusabb. De fun 5 v 5 önnúgy se lesz nagy taktika amihez elengedhetetlen lenne a mic.
[ Szerkesztve ]
-
Musaka
senior tag
Köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat.
Be fogok szerezni majd egy mikrofont, van most is csak sajna az pont a CS:GO alatt nem akar menni.
De lehet csak a WIN10 vicceskedik -
Chosen
addikt
Csak érdekességképp, V4-re nevez innen valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Suzuki topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest