Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
Virtus pro mit kapott lool, néztétek?
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
lemusz
addikt
-
RexpecT
addikt
Nagyon igénymentes meccsek voltak eddig ma.
-
vzsryl
nagyúr
A török gyerek megeszi a monitort bakker. Hogy nem vakult még meg?
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
gtamate2
veterán
A Gambit behúzta, remélem láthatjuk őket majd a Major döntőn ezúttal is őket
*Sn0w
-
lemusz
addikt
VP és Astralis meccsei nagyon demoralizálók voltak. Gambit és SK mentette meg a "legendák" becsületét.
-
-
lemusz
addikt
válasz gtamate2 #69108 üzenetére
Meccs előtti és utáni arcokat látva elképzelhetetlen számomra, hogy ilyesmiről lenne szó. November óta nem játszottak éles meccset. Ez egyszerűen a szokásos bo1-es döcögés a VP részéről, úgy ahogy megszokhattuk tőlük. Sokan azt mondják ki is fognak esni, de szerintem még időben jönni fog a plow effekt és heroikus küzdelemben végül 3-2-es összesítéssel továbbjutnak. Ha meg mégsem, akkor Pesten kapnak tőlem egy kokit.
-
scope2007
addikt
Mivel távol vagyok a géptől, így ha csak twitchen nézem (ossze van kötve steammel), látom valahol ha esett vmi? Vágy csak gépen? Köszi
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
Egy hónapja csináltam csak twitchet, most kötöttem össze pár hete a csével
Szóval ne vagyok jártas benne egyáltalán, most nézegettem, de sehol nem látom az invetoryt.. Mindegy majd szerdán kíváncsian csekkolomCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
lemusz
addikt
2008 óta kedvenceim a lengyel srácok, akkor kezdtem a csét és valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva rögtön a kedvenceimmé lettek. Pedig akkoriban a NiP volt a menő. Még kuben és lord játszottak snax és byali előtt. "Golden five"-nak nevezték őket, Neo-t pedig az 1.6- utolsó éveinek legjobb játékosának, pont mint most coldzerát csgoban. Soha nem ingott meg a hitem bennük annyira mint most, pedig voltak hullámvölgyek nem egyszer. Olyan érzésem van, hogy súlyos következményei lesznek ennek a major szereplésnek és a legrosszabb is megtörténhet velük, hogy bomlanak és visszavonulnak talán 3-an is. A legösszetartóbb csapat, szinte már család. V4-en talán már nem is láthatjuk őket így együtt. Szar érzések nagyon közel 10 év követés után.
-
lemusz
addikt
Major mellett egy új böngészőfülön bőven elfér:
https://www.twitch.tv/v4futuresports[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
A North olyan hibákat követett el, hogy nézni is rossz volt. Megérdemelten mennek haza, de a Big is követni fogja őket nemsokára.
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
Franklin
addikt
SK - Faze meccs nagyon jó volt, kb. egy komplett fragmoviet lehetne minden playerből csinálni, olyanokat lőttek.
Faze 8-1ről hozta vissza 16-12-re Cache-en, GG!
-
zarayg
aktív tag
Szerintetek oszlik a VP, vagy kacsa amit írnak? Taz FB-on írt 1-2 arra utaló jelet, hogy vége lesz a dolognak.. [link]
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
zarayg
aktív tag
válasz bager13 #69124 üzenetére
Hidd el, vladimir nem fogja tartani a hátát a csapatért, mivel kb veszteséges így a csapat. Nem tolja bele majd a kottát, nem fogja szponzorálni őket, ha így folytatják. Szerintem már több, mint 1 éve nem tett le semmit a VP az asztalra, kiöregedtek már... (szvsz) Persze a qualin mutatnak 1-2 dolgot és úgy indulnak neki, hogy nagy esélyes, de a major napján loss-loss hátán
netplayerge*ik
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
zarayg
aktív tag
hidd el, 8 év 1.6 illetve 3 év aktív CS:GO után én is kiöregedtem már, pedig én nem vagyok profi Nem mozgat már úgy a játék, mint anno, nem akarok mvp lenni még a funból leülök játszani... 'nesoroljammártovább
[ Szerkesztve ]
-
adise
őstag
válasz zarayg #69128 üzenetére
Az teljesen nem mervado, hogy te kiegtel nem kioregedtel a funolasba meg az ertelmetlen jatekkal. Valoszinu ebben az is kozrejatszhatott hogy meg magyar szinten sem tudtal alkotni, persze hogy kiegtel. Aki nem kompetiven tolja konnyen raunhat
Erre azt sem tudom erdemes-e valaszolni ha szerinted aimbol all a jatek es 30 evesen vmi 80 eves nagypapa reflexeik lennenek. Semmi drasztikus csokkenes nincs ennyi idos korban. Azt meg mar nem is irom ha latott vki egyaltalan VP meccset az elmult idoszakban akkor snax meg byali volt rossz sajat magukhoz kepest nem az “oregek”. Legfokebb snax.[ Szerkesztve ]
-
-
adise
őstag
válasz zarayg #69131 üzenetére
Hat igen az mar valami 10 ev alatt grat ahelyett hogy szemelyeskedsz inkabb azon gondolkodj el hogy ne ilyen 12 eves szinten valaszolj. Egy vitaban megint ezzel ervelni, hogy lovod a globalt? Mintha az valami nonplusultra dolog lenne? Plane, hogy meg a temahoz sem kapcsolodik.
Ez meg annal is rosszabb minthogy Oreg es nincs reflexe azert kaptak ki. -
Gemil
tag
Sziasztok!
Van egy kollégám, aki megvette a srácának a csgo-t de a gépe nem nagyon tud megkűzdeni vele. Egy G3220-as proci van benne, minimál ráfordítással mi lenne helyette amin el is menne most?
A válaszokat előre is kösz!
Minden PC Gamer PC, csak nem mindegy, hogy a pásziánsszal játszol rajta vagy a Crysis 3-mal!! - iPhone 5S
-
KisTücsök
addikt
Még jó, hogy nem kezdtem el pick'em-ezni. Még a bronz sem jött volna össze.
-
D.Va
senior tag
Lenne egy kérdésem... Hang problémám van.
Folyton úgy járok hogy elkezdek egy meccset (néha minden ok) de aztán van hogy egyik pillanatról a másikra felcserélődik a jobb meg a bal hang csatorna meccs közben és innentől kezdve végem, így nem lehet játszani... felqrom magam és muszály kilépnem a meccsből...
Találkozott más ilyen buggal?
Creative Sound Blaster Z-m van. Sennheiser fülessel.[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
[ Szerkesztve ]
-
IgnisFatuus
aktív tag
Lehet jobban járna mindenki, ha az első pillanatban (amikor még nem húztad fel magad) amikor hallod, hogy valami nincsen rendben, nyomnál egy gép restartot és utána visszatérnél a játékba.
Ryzen 9 5950x @4,4T5,1GHz, Aorus X570 Master, 32GB Patriot 4400MHz, 500GB Samsung 980 Pro M2, 2TB Intel M2, 2TB Adata M2, 2TB Kingston SATA, XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310, SB AE-5 plus, Asus VG279QM, Ozone Strike Pro, HP Pavilion 14
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest