Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz MarioAna #62167 üzenetére
Èn is Tewe013 ès Marioana álláspontját kèpviselem. Èn is for fun játszom ès akárkivel. Jó kedvem van, nèha vicceskedek, poènkodom, csapattársaimat nem bántom, csak ha jobban akkor csodálom, ha rosszabbak akkor segítem öket.
Rangjukat leszarom.
Mostanaban tobbszor alakult ugy hogy haver hozta az 1 ora cs playtimeos havert, másik haver a silver csaját meg haverját... nem èrdekel. Tök jól elpoènkodtunk. Asszem kèt X lett a legutobb a vège.
Èn ha játszani akarok, akkor nem valogatok, vègignyomkodom az ismerosoket es aki jön az jön.
Nem várok magasabb rangura (ugyse jon mert fèlti a rangját). Csak jaccunkmá!
Aki ezzel tud azonosulni az privatba kuldjon steam nevet es nem tokolunk hanem perceken belul ts+jatek lesz.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
lemusz
addikt
válasz Shkiz0 #62201 üzenetére
Jó, hát de most snow videója a szent írás vagy mi? Oké, értem én hogy nem minden kerülhet ki kodiak oldalára, de attól még ami kikerül oda nem biztos hogy úgy van... lásd legutóbb is a snow összerakott gépeiben rejlő hibákat, ellentmondásokat, vagy amikor kodi a feltöltési sebességhez mérte volna a rate állítást (helytelenül)...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vzsryl #62204 üzenetére
(#62203) lemusz
Egy szóval se mondtam, hogy az, csak meglepett mert eddig akárkivel beszéltem, vagy akárkinél próbáltam legalább 10-20fps esést tapasztalhattam, gyengébb gép esetén meg ez hatványozottan igaz. És ezért furcsálltam, de én nem Snow miatt, felőlem aztán Ceruza Elemér is kirakhatta volna.(#62204) vzsryl
Én mikor kijött kipróbáltam, és alapból nem jött be, bár relatív mai szemmel már igen csak öreg, és elavultnak mondható Plantronics fülessel tolom (GameCom367) de HRTF nélkül is tökéletesen be tudom lőni a hangokat.
Ez a "doboz" feeling viszont nem jött be így már csak emiatt se használom.
Nekem amúgy nem feleződött az FPS, de kb 15-20 között vesztettem vele, pedig I5-6600K@4600-on meg 16Gb ram van alatta, igaz én IGP-ből tolomÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
dugo_
veterán
válasz lemusz #62206 üzenetére
Láttam, csak nem akartam akkor válaszolni.
Nem volt meg, hogy ennyire összeért árban a két budget kártya itthon, ugyanakkor az 1050 MSRP szerint 10%-kal drágább. Mondjuk 1050ti helyett akkor már inkább 1060 3GB hasonló logika mentén.
Chipseten rugózás objektíven nézve hülyeség, ha nem kellenek a feature-ök. Nyilván aki OCD-s ( o/ ), az jobban kiegyensúlyozza a konfigot, de ha csak és kizárólag a CS-s fps a cél, akkor végül is bőven jó a célnak. -
-
ReFleXx
addikt
válasz langward #62214 üzenetére
2005-os interjú vele
vicces igy 2017ben olvasni egy 2005-os cikket, amiben mar akkor veterannak nevezik az interju alanyt[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
oliwwer
aktív tag
Optic-Rush:
StickerZ incoming tonight boyz get hyped -
RexpecT
addikt
Valaki nyomja a faceit-et premiumon?
Egyenlőre csalódás számomra, szívesen társulnék hogy ne random emberekkel kelljen menni. -
had423
aktív tag
Szegény Zen. Kolor valszeg kicsit túlreagálta a dolgot, elég hihetetleneket állít facen. De remélem már elkezd valami alakulni azzal a csapattal végre.
-
gtamate2
veterán
Új kérdőív: PH Mix Phoenix edition
Szokásosan anonym, viszont az eredményeket később publikálom.*Sn0w
-
regener
veterán
válasz gtamate2 #62221 üzenetére
Második kérdésre:
Ez szerintem változó, többségében csak játszani akarok, de néha nem árt egy kis komoly "munka" is.
Azis erősen beleszól hogy mindig rage-elek ha lelőnek, de általában ilyenkor kinyomom a mikit és kisírom magam a "nemigaz ennek miket ad be - francért nem kapja ez" szövegekkel.Utolsó kérdést érteni, de a zavae-e kérdésre fura a 3. válasz, inkább: nem, ha nem vagyunk meg
-
Redneck
nagyúr
válasz gtamate2 #62223 üzenetére
Há'de én má' kitőtöttem májsztró! 😆
Ne osztódjunk ha lehet, de a balanszra rá kell menni. Van hogy a GE-Supreme sem lő semmit, az alacsonyabb rangúak meg felpörögnek. Kicsit taxosabb azért lehetne a mix. Mondjuk ready előtt 5 perc eligazítás, rohangálás és túrás helyett jót tenne egyeseknek.
Szerk:
És az hogy kicsit jobban tiszteljük mixtársainkat. Nem a nicket, hanem magát az embert. Igaz ahol nincs víz, ott nem lehet hullámot kelteni...[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Jó a kérdőív,de szerintem is van hogy lazulóra kell venni,és van hogy fegyelmezett játék szükséges de alapvetően szerintem a mix-nek egy olyan helynek kell lennie ahol a fáradt gőzt lehet kiereszteni mivel senkinek nem veszélyezteti a rangját vagy esetleges esport előmenetelét.
-
had423
aktív tag
válasz CosmoBacsika #62231 üzenetére
Lehet nagy volt a nyomás, megakarta előzni a fanok fikáit. Elég szarok voltak jó ideig.
"De mostmár tényleg komolyan veszik majd." Totál átérzem ezt a képet: -
törölt tag
Csak szerintem bukik meg a dolog ott, hogy ketté osztanál egy "közösséget" lásd első kérdés, de lehet én értelmezem rosszul. Főleg ha csak arra gondolok, hogy 8kor kezdődik elv, de van, hogy 10kor se vagyunk meg, akkor hogyan akarjuk ketté osztani a csapatot?
1. kérdésben az első válasz * Teljesítmény szerint * csak szerintem degradálja a gyengébb játékosokat? Vagy mit értesz teljesítmény alatt?
-
kretenallat
senior tag
válasz #51920256 #62234 üzenetére
kevésbé megosztó, mint az, hogy egy veletek játszott meccs óta nincs kedvem PHmixre menni. szerintem abba se menjünk bele, hány ember inaktív, mert kiégették a lazulós tagok. van tryhard nap, ahol ha jössz, akkor komolyan kell venned (nincs vagy, ennyire legyünk felnőttek). van lazulós nap, ahol funolhatsz, szerintem irányító se nagyon lesz, lehet menni oda szétröhögni a fejünket. a jelenléttel lehet szavazni, hogy melyik az életképes. van egy tippem, hogy melyik fog nagyobb közönséget vonzani.
mindenki megkapja, amit akar és nincs az a tehetetlen düh az emberben, hogy felmegy játszani és mások más elképzeléssel jöttek, másként érzik jól magukat és nem tehet semmit az ember. valaki rosszul fogja magát érezni, mert nincsenek szabályok. rég meg kellett volna már lépni.
mellesleg a hozzáállás szerinti osztás kevésbé megosztó, mivel jöhetsz mindkettőre, csak a hozzáálláson kell állítani. a szint szerinti szerintem rosszabb lenne.
[ Szerkesztve ]
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
gabesson2
újonc
mi lenne, ha az itteni "top" jatekosok alkotnanak egy privát csoportot (skypeon,facebookon,steamen,bárhol), és játszanának egymás közt akár egy másik tsen, ha ahhoz van kedvük, illetve ph-n kívüli jobb jatekosokat is hivhatnanak meg.
amennyiben pedig ph mixelni van kedvük, azt nyomják. így elkülönülne ez a 2 csoport, és nem éreznétek, hogy egymás rovására megy.
szóval lenne egy minőségi 5v5(ami ugyan phból vált ki, de már független attól), és a ph mix.
(egyebkent a vegso es legtisztabb megoldas, ha elismerjuk, hogy mindenki azt csinalja amihez kedve van, es azzal, hogy eppen kivel jatszik nem nekunk akar ártani, csak magának jót, és kár ezen megsértődni, de tudom ez nehéz nagy közösségekben)
nem ismerlek titeket, csak ez visszatérő probléma látom, hátha segíthettem.
-
I Am^^
tag
válasz #51920256 #62234 üzenetére
Mondjuk igen, mert pl.: az én teljeítményem nagyon ingadozó. Csapattárs és hangulat függő. Van, hogy nagyon jól teljesítek, de van, hogy úgy játszom és olyanokat csinálok mint egy silver(lsd.:tegnap, sry Phil mégegyszer -bár a fennt említett dolgokhoz nem volt hozzá köze).
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
-
törölt tag
válasz kretenallat #62236 üzenetére
Azért te se voltál mindig piskóta Nem értem tényleg, páran néha azt hiszitek ez a major döntő vagy nem tudom... komolyan akarsz játszani? csinálj csapatot, menny versenyekre, ne egy sufni tuningos 10es mixen feszülj mint akinek zabszemszorultaseggébe... (akár hányszor játszottam eddig vele vagy ellened te az első meccs után le rageltél, nem hiszem,hogy az emberekben kéne keresned a hibát)
Én itt lezártam, ezaz egész arra megy ki, hogy a gyengébbeket ki szorítsák, aminek nem mellesleg elég nagy fenék lett kerítve ezzel az egésszel, mert ne mondja nekem senki, hogy lesz olyan ember aki inkább jön a " lazulos mixre " mint nyomjon egy két mm-et és másnap mennyen a tryhardra és illetve valahogy kétlem, hogy befog bárki is férni a " lazulos tagok " közül a tryhardra.
Pesszimista vagyok de itt a lehetőség cáfoljatok rá! Kíváncsi vagyok a kérdőív végeredményére.
és ezt te is le írtad most:
kevésbé megosztó, mint az, hogy egy veletek játszott meccs óta nincs kedvem PHmixre menni. szerintem abba se menjünk bele, hány ember inaktív, mert kiég ették a lazulós tagok
hogy melyik az életképes. van egy tippem, hogy melyik fog nagyobb közönséget vonzani.
-
lemusz
addikt
Srácok! A PH mix halott. Felesleges tovább csűrni csavarni. Mindig pislogva hallgattam, amikor mondtátok, hogy ki kivel nem akar egy csapatba lenni vagy még csak ts-re se feljönni, ha a másik ott van. Annyi ellentét született ebben a néhány hónapban és annyira zárkózottak vagytok egymással szemben, hogy ezt nem szabad tovább forszírozni. Valaki haragtartó, valaki megrögzötten fél a kiégéstől, valaki meg sz*rik bele mindenbe. Nekem sose volt olyan személy, akivel ha össze vesztem másnap ne tudtam volna vele egy ts szobában lenni és játszani. Amikor elindul a meccs, legyen az neked lazulós vagy éppen komolyan vevős, már nem a másik személy iránti attitűdödnek kellene munkálkodnia, hanem objektíven, csak egy csapattársat kellene látnod belé.
[ Szerkesztve ]
-
válasz lemusz #62240 üzenetére
Ez így van én is úgy érzem hogy a kisebb rangal rendelkezők kiszorítása a cél... mert ugye tudjuk minden rossz dolog eredője a kis szintű... az nem számít ha nagyobb rangú nem úgy lő mert természetesen csak a kis szintű lehet, az fel sem merül hogy valakinek rossz napja van.A másik Lemusznak igaza van hogy félre kellene tenni az ellentéteket igaz nehéz ez.. ha az egyik fél bunkó módon viselkedik a másikkal és semmit nem hajlandó meghallgatni ,sőt esetleg a másik háta mögött ocsmány módon beugat a másiknak ugye kedves Csi....?
-
törölt tag
válasz rumos XIII #62242 üzenetére
Ezt a b**kó félnek kéne mondanod mármint akik szerint így nem jó a rendszer és nem jönnek a gyengébbek miatt játszani.
-
gtamate2
veterán
válasz gabesson2 #62237 üzenetére
Pont ezért van benne a végén a kérdés hogy zavar-e ha van nem PH-s is a csapatban. Igazából ezek is szoktak ugyan olyan jó meccsek lenni ezért is tettem bele a kérdést, a végeredménytől függően lesz meghatározva a jövőbeli mixelde, de jelen pillanatban nagyon arra hajaz a dolog hogy valami hasonló lesz.
Hozzáállás szerint pedig mindenképp jobb lenne ha elkülönítődne a mix, mert ahogy észrevettem a kiégés 90%-a ezen történt.
(#62241) tescodr : Rosszul érzed, a közösség akaratának elérése a cél. Hogy visszatérjenek azok a játékosok akik elmentek illetve jöjjenek azok is akik még nem voltak.
(#62240) lemusz: Felfogtam hogy számodra az, de a már közel 50 kitöltött teszt nem erről árulkodik.
*Sn0w
-
prtvlogan
aktív tag
Van két munkatársam, akikkel szoktunk együtt mm-et játszani. Bedob ugye két random embert mellénk, próbáljuk a tudásunk legjavát nyújtani, infózunk, egymásnak magyarul, a random embereknek angolul, amennyit tudunk. Nyilván jobb lenne, ha lenne 10-15 olyan barátom!, akikkel lehet együtt játszani, és másnap munkahelyen, iskolában stb helyen meg tudnánk beszélni, vagy ki tudnánk röhögni egymást, hogy ki milyen béna, vagy ügyes volt, de nincs. Ilyen ismerősöm jelenleg csak ez a kettő van, , az összes barátom száma a steam-en pedig 5, (a másik 3 trade ismerős, velük nem szoktam játszani) PH mixen sem voltam sose, és nem is leszek, mert csak olyannal tudok együtt játszani nyugodtan, akit személyesen is ismerek, és tudom, hogy a beszólások, és a baszogatások közül mit vesz magára, és mi pereg le róla.
Ha esetleg vannak köztetek olyanok, akik közel laknak egymáshoz, járjatok össze sörözni, és ha már ismeritek egymást annyira, hogy egy játék nem azt hozza ki belőletek, hogy legszívesebben pofán vágnátok a másikat, akkor játszatok együtt, aki meg olyan, hogy inkább vágnátok, az valószínűleg nem fog a többiekkel együtt sörözni, és játszani sem.
Nekem pl ezért tetszett az öregfiúk gálameccs is, mert olyan emberek játszottak, akik a CS-n kívül is ismerték egymást, tudtak beszélni a játékról, de egymással is, mert volt közös témájuk a játékon kívül is.
Ph mixeket viszont az első pár nap után már nem is kerestem, nem is néztem, a fórumot is csak azért olvasom rendszeresen a redit mellett, hogyha esetleg bekerül valami friss hír (pl vanguard láda áremelkedés) akkor tudjak róla, + a megszokás. -
lemusz
addikt
válasz gtamate2 #62245 üzenetére
Az hogy hányan töltik ki a kérdőívedet nem releváns szerintem, mint ahogy az sem hogy hányan vannak a steames csoportban -> hisz hányan jöttek abból a 110+ emberből játszani? Mindig szinte ugyan az a 20 ember. Mindenki tudja, hogy tele a csoport olyanokkal, akik egyszer sem voltak. Azoknak a száma is magas, akik csak 1-2x voltak, utána pedig soha. Ez az arány a kérdőíved kitöltőinél is hasonló lesz, de hogy ne növeljem ezt a számot én már ki se töltöttem.
-
kuLi_
tag
A PH mixek margójára. Isten őrizz, hogy okoskodjak, csak amolyan szvsz;
Szerintem az alapvető probléma nem a skilleket illetően, hanem pusztán a hozzáállással illetve a felmerült igényekkel van, ez tördeli szét alapjáraton az egészet;> Katonás tryhard világi madness.
> Szeretne nyerni, ezért elvárja a maximális odafigyelést, aktív és kezdeményező elem a pályán minden téren.
> "Arany középút".
> Csupán szeretne lövöldözni egy jót és közben jól érezni magát, kellemes hangulatban.
> ".. most látom először ezt a pályát, nem kell baszogatni", mikrofon használata nélkül.Nem fogsz 10 olyan embert összerántani a fórumlakók között, akik azonos kategóriát képviselnek a fentiek közül, ez pedig hosszabb távon kiégéshez, undorhoz, vagy szimplán többé meg nem jelenéshez vezethet. Az mellesleg szintén nem segít, hogy a stílus is nyilván az alpáritól a kifinomultig terjed, ezen sem nagyon lehet változtatni (aki egy házi tizes-mixen pl. elkezd ugatni bármilyen formában is a másiknak, azt én speciel örökre kihúznám a listáról, de nyilván nem tudom, én nem is járok PH mixekre mint tudjuk lol), maximum alaposan megszűrni.
Anno elment az egész egy bizonyos irányba, ami egy széleskörű bővítést jelentett, miszerint mindenkinek legyen lehetősége játszani kvázi korlátok nélkül, azonban be kell látni végre, hogy valamilyen formában muszáj megszabni ezeket a gátakat, amivel elérhető, hogy pl. gentle, aki egy kifejezetten ügyes játékos (!), újra úgy érezze, van valami értelme a PH-s kollektívákkal mixelni - akik cserébe tanulnak is talán tőle valamit.
Lehet, hogy el kell dönteni előre a szervezőnek, mit óhajt aznap este látni; #tryhard vagy #hokkendáré est, szórakoztok vagy komolyan próbáltok meccselni, a kettő nagyon nem ugyanaz és nem mindenki ugyanazt preferálja. Olvasván a kommenteket, a legnagyobb kiégés azokból ered, amikor valaki valamit valamilyen formában úgymond leszar, az pedig szerintem senkit sem érdekel, ha szimplán szarul lő, mert mittudomain "keresztkala", ha cserébe keményen kommunikál, azaz - varázsszó jön, figyelem - igyekszik.
[ Szerkesztve ]
Ez itt a reklám helye.
-
had423
aktív tag
válasz lemusz #62240 üzenetére
Nem tudom mennyi az átlag életkor nálatok, de valószínűleg találom, hogy nehezebben engedtek el egyes dolgokat 30-hoz közelítve (/30-at elhagyva). Ezek ugyanúgy előjönnek ilyen foci, kosár 10eseken is, szóval ez nem a "magyar cs jellegzetessége", szimplán ilyen az emberi természet.
Ha jó elosztást akartok, akkor olyan csapatok kellenének, hogy egyik oldalon lennének akik szerint deadfox nem annyira nagy szám, és hogy nem kéne csak azért drukkolni HR-nek, mert van benne egy magyar. A másik oldalon pedig lennének a többiek.
Vagy az is jó lenne még, hogy első csapatba azok kerülnének, akik minden egyes nézeteltéréskor beraknak egy popcornos gifet, a másodikba meg akik nem.
Lehet ilyen kreatív módokon is, nem csak skill alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest