Keresés

Aktív témák

• ROBERTOH

őstag

válasz Picur65 #4200 üzenetére

Az a helyzi, hogy a resetgomb süllyesztett. És mielőtt megkérdeznéd: a billentyűzeten van power gomb, de nincs felrakva a bill drivere, ezért nem lehet vele semmit se :D
    Azértis gondoltam, hogy végre letesztelem ezekkel a beállításokkal a gépet, mert eddig feljebb próbáltam a tuningot, és csak visszavettem 2,8-ra, egy biztosnak tűnő beállítással, de nem teszteltem semmivel. Napokig így ment a gép problem nélkül, erre tegnap egy érdekes hibaüzenetet kaptam (be is írtam a ''Win XP kérdések és válaszok'' topicba), hogy egy percen belül leáll a gép... :Y Utána meg amikor újraindítottam, nem ment a net... Csak amikor megint újraindítottam a gépet javult meg. Ma meg ez a újraindulás... És az orthos+superpi+winrar teszt simán ment több mint 3,5 órát. Ezt ki érti... Akkor kipróbálom 5-ös priorban :))

Szerk: áááá :W :W Ez nem igaz... H. vagyok... Vissza volt állítva az alap beállításra az orthos, így 1-es priorban ment... És persze közben nem tűnt fel :C Úgyhogy a gyorsaságra megvan a válasz :D Sorry!!! :R
    [Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Aktív témák