- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Mit értesz "vélemény-ráerőltetésen"? Mert most ebben a hsz.-ben bizonyos szempontból te is ugyanezt csináltad ("Lehet hogy a Te füleddel van baj, a családban van az enyémen kívül még 2 tx2, azokon gyári venti van, semmi hangjuk nincs").
Egyébként ha figyelmes vagy, beleírtam, hogy "...ebben a topicban, hányan leírták már, hogy zajos", szóval nem a saját véleményemet próbálom erőltetni. Van a TX2-nek egy hallható zöreje, ami totál csendes szobában igenis zavaró tud lenni (számomra). Az, hogy téged nem zavar a zaj, már megtanultam, téged a Sapphire 4830-ad ventije se zavar, pedig az már sugárhajtómű-szint.
Na de ne menjünk bele. Inkább azon gondolkozz el, hogy esetleg téged nem zavar a zaj, mást meg igen. Ez szubjektív dolog, kinek mi, ugyebár, ezzel nincs is semmi baj. De az, hogy a TX2-nek van hangja, az tény, ezen nincs mit vitázni szerintem.
Az én fülem meg maximum jobb lehet, mint a tiétek, ha ti ezt nem halljátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- NZXT Kraken X62
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 180SSD I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest