- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
d@minator #2717 üzenetére
Akkor téged nem zavar, vagy csak simán rossz a hallásod, ennyi. Eddig minden CM ventivel ez volt a tapasztalatom, legyen az a TX2 ventije vagy ház-venti... mind kattog. Told oda a füled, és hallgasd meg.
Én csak és kizárólag emiatt cseréltem le a ventijét, szóval ne próbáld már megmagyarázni azt, ami nem úgy van. Max. te nem hallod.
Olvass már utána ebben a topicban, hányan leírták már, hogy zajos (való igaz, leszabályzás után a többséget nem zavarta, de még akkor is azt volt az általános vélemény, hogy ad ki zajt... nem szélzajt).
Vagy lehet, hogy még nem hallottál hangtalan ventit, nem tudom. Mindenesetre ez távol áll attól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest