Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

d@minator addikt Zavaró??? Kattogó? 
 Két darab TX2-vel volt dolgom, az általad leírt jelenségek egyikre sem igazak. 1050-es fordulaton járatom és szélzajon kívül semmi mellékzörej, zaj nincs. A gépem oldala le van szedve, a vinyó a leghangosabb pedig a zaj miatt ebből is újat vettem, ahogy a 22k-s Enermax táp és a VGA hatalmas Auras+12cm ventije sem zajos.Azt sem tudom megerősíteni, hogy utcai forgalom vagy zene kell a ventillátor hangjának elnyomásához. Lehet, hogy az általad leírt "zajok" hibás TX2 eredménye és általában a CM ventik kattognak, nem tudom. 
 Az is igaz, hogy vannak ettől csendesebb ventik de általában azok áráért majdnem egy komplett TX2-t lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Linux Mint
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 96% Akkumulátor
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő