- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
A bajom a beírásoddal csak annyi volt, hogy ha azt valaki elolvassa soha az életben nem vesz TX2-t a kattogó zavaró hang miatt. Szerintem túl erősen fogalmaztál.
AXisBOLD és lsc is teljesen elégedett a ventivel és ahogy írod "leszabályozás után a többséget nem zavarta". A gyári ventiket simán űbereli mind hangban mind hűtésben egyaránt emellett "olcsó oszt jó".vPhis: látod Q6600-ra ez a hűtő rossz választás ha totál csendet akarsz.
-
lsc
nagyúr
Lehet hogy a Te füleddel van baj, a családban van az enyémen kívül még 2 tx2, azokon gyári venti van, semmi hangjuk nincs /egyik abit ip35e a másik giga 74gm-s2h /, nem igazán értem a gondodat . Egyébként meg nem tudom miért kell a másikra ráerőltetni a véleményed, neki és sokaknak jó a gyári, neked nem, akkor cseréled, vagy nem ilyen hűtőt veszel, ennyi .
Új hozzászólás Aktív témák
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- OLED monitor topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Energiaital topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest