- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
d@minator #2717 üzenetére
Akkor téged nem zavar, vagy csak simán rossz a hallásod, ennyi. Eddig minden CM ventivel ez volt a tapasztalatom, legyen az a TX2 ventije vagy ház-venti... mind kattog. Told oda a füled, és hallgasd meg.
Én csak és kizárólag emiatt cseréltem le a ventijét, szóval ne próbáld már megmagyarázni azt, ami nem úgy van. Max. te nem hallod.
Olvass már utána ebben a topicban, hányan leírták már, hogy zajos (való igaz, leszabályzás után a többséget nem zavarta, de még akkor is azt volt az általános vélemény, hogy ad ki zajt... nem szélzajt).
Vagy lehet, hogy még nem hallottál hangtalan ventit, nem tudom. Mindenesetre ez távol áll attól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chieftec ELEMENT 600W 85+ Bronz minősítésű tápegység
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest