- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Könnyű légierő
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
P15-P16 Di Resta előzni akart, mintha meg is pöckölt volna, és a kör közepén kiment a boxba, pedig sérülst nem láttam az autón. Biztosan taktikát váltottak

Massa mellőlem indult, a 7. kanyarban már szárny nélkül robogott tovább, páholyból néztem a harcot, egész reálisnak tűnt.
Hibázni hibáznak, 1 pörgést láttam és fel-felvillanó sárga zászlót, ami szintén reális, mert sokszor van, hogy kedvenc Mezei farokszopó Dánielem észre sem veszi verseny közben.
Értesítést nem kaptam a kiesésekről, pedig a végén Pic és M Schumacher neve mellett is ott a DNF.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Helyesírás topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Gitáros topic
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest