Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
P15-P16 Di Resta előzni akart, mintha meg is pöckölt volna, és a kör közepén kiment a boxba, pedig sérülst nem láttam az autón. Biztosan taktikát váltottak

Massa mellőlem indult, a 7. kanyarban már szárny nélkül robogott tovább, páholyból néztem a harcot, egész reálisnak tűnt.
Hibázni hibáznak, 1 pörgést láttam és fel-felvillanó sárga zászlót, ami szintén reális, mert sokszor van, hogy kedvenc Mezei farokszopó Dánielem észre sem veszi verseny közben.
Értesítést nem kaptam a kiesésekről, pedig a végén Pic és M Schumacher neve mellett is ott a DNF.
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest