Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
Találtam egy interjút, ami még az E3 alatt készült. Annyi érdekességet fedeztem fel benne, hogy úgy tűnik az autókat a menüben is 3D-ben láthatjuk lemodellezve az eddigi szimpla fotók helyett. A videón 2 perc után nem sokkal tűnik fel először amire gondolok. Nem mondanám nagy dolognak, de anno még F1C-ben gyakran csak azzal szórakoztam és töltöttem el egész sok időt, hogy az autók közti különbségeket figyelgettem a menüben. Szóval ennek is örülök.
Paul Jeal és Stephen Hood amúgy a szokásos marketing dumákat tolja... Szerintem az F1 2010-nél betanulták a legtöbbet és még mindig azt használják. Az időjárási rendszer természetesen fantasztikus lesz, az autót sokkal jobban "érezni" majd... Hiszem ha "látom".
Jöjjön tehát magához az interjúhoz vezető link.
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Futás, futópályák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Egyedi Purple szín, gyors teljesítmény és 100%-os akku 64 GB- 3 hó gari
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest