- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti #4213 üzenetére
Ott a piros pont
Cheaterrel még nem találkoztam, illetve cikkekkel sem nagyon a neten, mint pl annak idején a GRID esetében.
Ha valaki nagyon gyors az nyilván azért van, mert valóban ismeri a pályákat. Rolly pl. 3 körön egyet vert rám singapúrban, mert fingom sem volt a pálya vonaláról sem, ő meg csukott szemmel végig megy rajta
Ace Grap 1st elég sokszor csinál szerót, hozzá érdemes csatizni, fair angol srác, általában az ő szeróján ritka a k@cs@g.
R -
zodo
nagyúr
válasz
Rototti #4202 üzenetére
Na, majd ha odaérek, hogy kell a víz akkor meglesem.
Rolly
Nem semmi ez a netes téma.
Tegnap futottam pár kört kb.10-et Valenciában, de valami nem stimmelt az autóbeállítással
a régebbihez képest, pedig ugyanazokat állítottam be, mint anno vagy csak hiszem.
Ma utána járok, mert nagyon ideges volt a verda azt irány 1:40 alá. -
Katsu
aktív tag
válasz
Rototti #4178 üzenetére
Akkor ma megveszem és csütörtök környékén ki is tudom majd próbálni. Addig meg elintézek minden regelést meg hasonlókat. Illetve, ha kész leszek, akkor megadom a GamerTagemet? Azt hiszem ezt szokták.
Üdv: Katsu
u.i.: bármi infó jól jön, ha kell valamire külön figyelnem, akár regeléskor, akár a live használatakor.
-
zodo
nagyúr
válasz
Rototti #4178 üzenetére
Köszi a gyors reakciót.
Akkor lehet visszateszem, mert úgy is új gépem lett időközben és kíváncsi lennék ezen hogy fut.
Patch-et honnan érdemes leszedni?
Kell valamire különös figyelmet fordítani a patch telepítésekor vagy azt követően?
Esetleg magyarosítás készült a játékhoz?Igen az új nfs-ban bíztam, de ez is csak a gyerekeknek készült.
Minden indítás alkalmával elfelejti a kontroller beállításokat aztán csak tekerem a kormánykereket a vakvilágban. -
Katsu
aktív tag
válasz
Rototti #4175 üzenetére
Szia,
Köszönöm a gyors választ, így viszont felmerül bennem egy másik kérdés: Így megéri az online dolgot? Gondolok itt ara, hogy ezek szerint "mindig" más Hostol és ki tudja, hogy az most egy 10 éves Vér Pisti vagy egy "profi" felnőtt játékos.
Remélem azért hamarosan kialakul valami magyar F1-es online társaság.
Üdv: Katsu
-
Steady74
addikt
válasz
Rototti #4073 üzenetére
a gép a hálószobánkban van, a párom 2 méterre alszik. Amikor 7ből kell 2be visszapakolni pl, neki zavaró. Elég fémesen kattog a lepkeváltó, ez zavarja játszani meg csak este tudok, ha lefeküdt a család. Így marad az automata, sajna.
Meg az enviroment-et 0-ra kellett venni az ffb beállításoknál, mert nem tudom miért, de annyira csattogott akár 10%-on is a kormány,ha rámentem a kerékvetőkre hogy az valami elképesztő.
Jobban szeretem amúgy a 10 vagy 20%-os futamokat, de a srác, aki indította a szerót most ilyet tett be.
köszi az elismerést, de nagyon látszik a 2 hét kihagyás, spa első kör nagggyon gatya lett -
Zoo123
senior tag
válasz
Rototti #3882 üzenetére
Szia Rototti!
Úgy nézem te elég jó vagy,
megkérnélek egy szívességre:
Menj egy nagyon-nagyon gyors kört Time Trial, Ferrari, hungaroring, manual sebességváltó, a kocsit úgy setupolod ahogy jól esik. írd fel a legjobb köridőt.
Aztán menj egy kört ugyanolyan beállításokkal, de AUTOMATA váltóval!Írd meg hogy mennyi lett a két időeredmény, mert nagyon kiváncsi vagyok.
Előre is nagyon szépen köszönöm!Én 1:20.216-ot mentem automata váltóval, ami szerintem tökéletes kör volt, max fél másodpercet hagytam benne, erre valaki XBox360-al ment 1:18-1:17-et és én ezt nem tudom megközelíteni. Most vagy a PC-n lassabb ez a pálya, vagy ennyit jelent a manuális váltó
Ezt segíthetnél nekem eldönteni! -
Steady74
addikt
válasz
Rototti #3849 üzenetére
télleg, futam van a hétvégén!
Nem voltam 100%os futamon, lehet, hogy kiakadt valami a live-ban.
Remélem egyszer azért összeakadunk. Én a valenciai, a monzai, a brazil, a belga pályákat ismerem eddig, ezeken szeretek menni. Rolly múltkor kiborított szingapúrban
, sose mentem azon a pályán, úgy hogy nagyon-nagyon gáz volt. Tetszett, de Rolly ellen menni, ahol ő otthon van, azt hiszem nem kell mondjam
-
ladusz
csendes tag
válasz
Rototti #3601 üzenetére
"...de ilyen össze-vissza pocsolyákat nem lát az ember az igazi F1-ben, vagy igen?"
Erre én sem emlékszem, na de feltettem és biza nekem is eltüntek...
Úgy azért csak szebb, na de mind1, várok amig lesz valami megoldás rá.
Na de ami talán zavarni fog az az , hogy nem fog látszani a sáv ami körről körre kéne száradjon!
-
-
GuruZone
őstag
válasz
Rototti #3327 üzenetére
Mai hír, 13:15
Update: The team have been hard at work and as a result we have now completed all internal testing on the patch.
The patch is now in submission with Microsoft and Sony for all 3 platforms, and once this process has been successfully completed the patch will be released, ready for you to download. Keep an eye out on the forums, facebook, and twitter, as we’ll let you know as soon as it’s ready to download.
Szóval a javítások elkészültek, az MS illetve a Sony jóváhagyására várnak már csak, mindhárom platform érintett természetesen.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #3325 üzenetére
Hosszú hétvége jön, majd "ütközünk" akkor multiban.
De az az igazság sokat tesztelek, mert fontos a jó beállítás.
Nem fogok unatkozni, mert tesztnek kiváló! Ha meg lesz elég előnyöm, akkor még egy megforgás is belefér, ha véletlen bepróbálok valamit. Mondjuk tényleg elég gyenge itt-ott az AI, de majd meglátjuk a patch után.
Amúgy jöhetne már! Nem olvasok már vissza, de mikorra várható kb.? 1-2 hét?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rototti #2992 üzenetére
TT mód adja a legtisztább időket, ahhoz hogy versenyezzünk egymással, egymás idejével. Úgy is mondhatnánk, hogy hotlapozunk
Nincsen ebben semmi rossz, én jobban szeretek az idő ellen menni, mint az AI ellen. Természetesen egymás ellen lenne a legjobb menni, de ez nem mindenkinek megoldható.. Ferrari Virtual Academy-n is csak hotlapzás van, nem lehet benyaszintet állítani, nincsen gumikopás, mégis kurva nehéz. Szal maga a TT szerintem nem bűn. Kipróbáltam short raceweekend-en.. practice és qual között 1mp-el javult a köridőm azonos setuppal, és ugyanannyira tettem magam oda. Szal ott a már beleszól a játék is, és ez nekem nem tetszik... hiába raktam neki practice-on mint az állat, qual-on elsőre 1mp-et hoztam úgy, hogy feltartottak.
-
zuchy
őstag
válasz
Rototti #2538 üzenetére
Nem? Nekem AA nélkül minden High-on van és simán megy ezen a felbontáson. CPU-m 3.4GHZ-n ment. Az a vicces, hogy szinte minden játékhoz elég ez a kártya. Jó nem mindent csutka maxra, de egy élvezhető beállítást mindig lehet találni vele magas grafikai szinttel párosítva.
De ott valami nem kóser. -
AMD_ok
őstag
válasz
Rototti #2447 üzenetére
Nem emlékszem a közvetítésekből olyanra, hogy ezért kimaradna akár gyakorlás,akár időmérő
Tehát akkor is marhaság ez is. (persze, hogy időbe telik, csakhogy legjobb tudomásom szerint ezt nem a gyakorlások rovására megy,az meg végképp nem, ha a 8 motoron belül vagyok.....szerintem)
ráadásul én eddig 1x sem állítottam motort, magától cserélget, szinte versenyenként....
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Rototti #2305 üzenetére
Én is próbálkoztam, hogy később állok ki mint ahogy mondják. De amikor lágy keveréken nagy nehezen futok egy első helyet az időmérőn és mindenki más is lágyon megy, akkor az első csere az tömegnyomor a boxban. Eddig ha bementem akkor vesztettem fél percet mert elengedett mindenkit a nyalókás, ha nem mentem be akkor meg defekt. Kemény keverékkel nincs ilyen gond. De hát annyira jó nem vagyok, hogy kemény keverékkel menjek Q3-ba és még értékelhető is legyek.
-
nfsu17
veterán
válasz
Rototti #2113 üzenetére
Köszi.
Közben végignyálaztam minden hsz-t és amit linkelsz oldalt, először azt hittem, hogy az nem nekem kell, mert én PC-s vagyok, nem xbox, de olvastam, hogy anélkül nem megy.
Találtam egy ilyet is, megnézem ezt is, itt kép is van.
Hú, remélem menni fog, tök para vagyok, sose csináltam ilyet. -
Ventur@
senior tag
válasz
Rototti #1936 üzenetére
Köszöntem az infót
. "Demo-t" majd beszerzem (próbáltam googleban keresni, hogy: "F1 2010 demo Rototti ajánlásával", de nem dobott ki semmit
. Asszem máshogy kell keresnem
. Egyenlőre csak a kártya van betéve a gépbe. Haveromnál próbáltam amúgy bill-el és hát asszem ide a bill. nekem kevés lesz, mint árvaházban a szülőiértekezlet
.
Mégegyszer kösz az infót
.
Barthezz2: Köszi neked is
. Nekem a HD vagy Full HD felbontás nem játszik, mivel a monitorom max 1280x1024-et tud. De nagy segítség amiket írtál
(ment egy pü. Ha majd tudod csekkold már le
).
Rolly: Nagy a szád, mint mindíg
. Gyakorlj és gyakorolj, mert hamarosan birtokomban a gém és lesz neked nemulass
.
-
Bandit21
addikt
válasz
Rototti #1926 üzenetére
Kösz, azért nem értem, mert :
Formula 1 2010 Recommended Requirements
Windows XP/Vista/7
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.66GHz or Athlon X2 4200+
2GB RAM
Graphics Card: GeForce 9800 or ATI Radeon HD 4850 series
DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Spac
Nekem a C2D van, 8200-as pont 2.66-on, havernak meg nem 4200-asa, hanem 4600, a vidkari uaaz, és mégis negyede az fps nála. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #1480 üzenetére
Jól mentél Bahreinben.
Ahogy néztem a videód olyat vettem észre, amire már gyanakodtam. Én még nem mentem GP-ben Lotus-al, csak karrierben, és azt vettem észre, hogy gp-ben jobb az autó irányíthatósága. Gondolom karrierben fokozatosan javul a kocsi, ahogy kapod a fejlesztéseket, GP módban pedig már fullon van. Azért gondolom ,mert neked jobban tapadt a gép és megvolt az egyenesben a Top autók speedje, engem meg állva hagytak egyenesben, hiába a kis leszorító erő.
Szóval reálisan tényleg megnyerhettem volna én is a futamot Lotussal, csak nem karrier módban.Gratula!
Jókat fogunk meccselni online az biztos, csak előbb minden pályára belövöm a kocsit!
-
hermanyi
addikt
válasz
Rototti #1486 üzenetére
azt használom én is jobbról a 3. at lágy gumival még baj sincs amint kerékcsere után felkerül a kemény össze vissza csúszkálok pedig még finomabban kezelem a pedálokat
ami a másik vices dolog ,hogy megyek be a boxba kerékcserére és túlcsúszom és 7. helyről kapásból a 19-20. helyig csúszom vissza
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #1361 üzenetére
Osztom!
Annyira szerencsétlenkednek néha, hogy hihetetlen. Meg azt én is utálom, hogy gyors körön vagyok időmérőn és nem nagyon húzódnak le. Rendesen leállnak velem versenyezni és feltartanak.
Szóval még egyszer leírom a kétkedőknek!
-G27-el megyek
-minden segítség kikapcsolva
-legend ellenfelekAzért én is bele hibázok néha, de lehet látni azért hogy vezetek:
A HD felbontáson lehet még dolgoznak.Jó tanulmányozást és szórakozást!
-
Rolly Dy07
senior tag
Na majd megnézem, ha jó net közelbe kerülök. Csinálnék már én is videót.
De van 1 kis bökkenő. Az alaplapom driverével, jobban mondva a csipkészlettel kínlódok, mert nem akar feltelepülni. Lehet emiatt sincs az Everestben GPU hőfok? Nem tudom. De kezdek lassan begolyózni.
Januárban letöltött Win7 64bit driver most nem fut. Lehet azért mert a Win7 már telepítette? Everest szerint alaplap ismeretlen, valami csipkészletet felhoz, de akkor is hiányolom a GPU hőfokot és a ventijének a fordulat számát.
A gyártó oldalán lévő nem jó, mert az csak az alaplap VGA-t telepíti.
Alaplap: AsRock M3A785GXH/128
Socket: AM3Ha lenne valami ötleted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest