Új hozzászólás Aktív témák

• Rototti

senior tag

A GRID-ben már megszoktam, hogy párszor lecsítereznek, de hogy már az F1-ben is???!!! Történt ugyanis, hogy krsjoker szerójára beléptem (aki multizik, az ismerheti a nevét, sokszor csinál szerót, elég magas rangú). Valencia volt, és mint később kiderült a gumi és benya szimuláció ki volt kapcsolva. Nem nagyon szeretem ha offon vannak, de annyira nehéz szerót találni, hogy maradtam.
    Épp együtt jöttünk ki a boxból, én mögötte voltam, gondoltam odapörkölök kicsit neki, hogy ne legyen olyan magabiztos ( nem lökni, csak a seggében mutatni, hogy itten vagyok :DDD). Meglepetésemre sikerült is rajta maradnom, ráadásul a híd utáni jobbosban kicsúszott... :B.
    Megkezdtük a körözést, én jöttem 1:37:6xx-ot, ő 1:37:7xx-et. Na mondom fasza szoros lesz ez. Küldtem tovább, míg végül sikerült egy 1:36:8xx időt menni, miközben ő nem javított. Erre fogta magát is kilépett, gondoltam nem tudja elviselni, hogy gyorsabb voltam.

Aztán pár sec múlva ír, hogy "grip cheat". Mondom mi a lóf@sz? (nem így mondtam :DDD) Van már csít az f1hez??!! Persze hiába mondogattam, hogy nincs csítem, le se szarta.

Na most versenyen kétszer is meg tudtam futni ezt az időt, és semmi különöset nem találtam benne. Ez tényleg ennyire jó?? :F

GRID-es társaságnak: ARNNAUD-al és G1 Gledsonnal is találkoztam. Sokan átjöttünk. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés