- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
"Infinity" #2302 üzenetére
A box utcai bug nálam egyelőre nem igen jelentkezik. Amikor elkezdtem a karriert már olvastam erről a bugról, ezért már direkt 1-2 körrel később mentem ki, mint kellett volna. Az első két versenyen nem is volt semmi gond, úgy láttam, hogy, amikor én kimentem más nem ment és így sima kerékcserék voltak.
Eztuán jött a maláj nagydíj, ahol hiába mentem ki később, a mögöttem pár mp-re lévők közül kijöttek páran. A boxutcában láttam is, hogy többen készülődnek. Na mondom kurva jó, elbaszom a jó kis 4. helyem. Beállok a boxba, miközben dolgoznak lesek hátra, látom állnak be az autók. Kerékcsere kész, nyalóka fel és már mehetek is. Kifele menet még hátralestem kb 200 m-re jöttek utánam a kerékcserével végzett autók.
Most akkor ez hogy van?Defektbug sajna van, bár az sem annyira vészes, mint itt írják. Karrierben csak egy practiceben volt egy defekt. Verseny alatt még nem, pedig 20-22 körös futamokat megyek.
Multiban pár alkalommal már előfordult.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Star Trek
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mini PC
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest