Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn
üzenetére
"Ha van még rá gari, akkor sem javítják hanem egyből cserélik."
Ez így van, mindent cserélnek Logiék. Viszont ha elromlik a garis G25, már nem nagyon tudnak belőle cserélni és valszeg G27-et küldenek helyette. Ami mondjuk nem rossz dolog
(hallottam már ilyet)Grisfiske... hát igen... megörültem a 14.5-ös időnek Ringen de amikor betöltöttem a Te ghost car-odat és láttam hogy az első szektort rontottad, tudtam hogy még benned van 2 tized, és azt szépen le is hoztad. Viktor Anderssen úr meg ment egy 14.0-át csak hogy ne is reménykedhessünk
de tényleg durván vezet. Én se tudnék úgy menni. Meg a short cut-okat se ismerem, hogy melyik pályán hol kell a fűről fordulni stb... de nem is nagyon érdekel, amit a saját stílusomból ki tudok (szeretnék) hozni az a pályák nagy részén egy 3-5. hely a tabellán. Persze a hab és assist on-os időket leszámítva.Neked pedig sok sikert és pénzt az új kormányhoz!

ftomi74: köszi, grat Neked is, jó lenne 34.5-öt hozni. miközben a svéd csodagyerek már 33 felé tart

Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Robotporszívók
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(hallottam már ilyet)