- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Trihorn #6781 üzenetére
"Ha van még rá gari, akkor sem javítják hanem egyből cserélik."
Ez így van, mindent cserélnek Logiék. Viszont ha elromlik a garis G25, már nem nagyon tudnak belőle cserélni és valszeg G27-et küldenek helyette. Ami mondjuk nem rossz dolog
(hallottam már ilyet)
Grisfiske... hát igen... megörültem a 14.5-ös időnek Ringen de amikor betöltöttem a Te ghost car-odat és láttam hogy az első szektort rontottad, tudtam hogy még benned van 2 tized, és azt szépen le is hoztad. Viktor Anderssen úr meg ment egy 14.0-át csak hogy ne is reménykedhessünk
de tényleg durván vezet. Én se tudnék úgy menni. Meg a short cut-okat se ismerem, hogy melyik pályán hol kell a fűről fordulni stb... de nem is nagyon érdekel, amit a saját stílusomból ki tudok (szeretnék) hozni az a pályák nagy részén egy 3-5. hely a tabellán. Persze a hab és assist on-os időket leszámítva.
Neked pedig sok sikert és pénzt az új kormányhoz!
ftomi74: köszi, grat Neked is, jó lenne 34.5-öt hozni. miközben a svéd csodagyerek már 33 felé tart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Íme az új Android Auto!
- Minden, ami hőszivattyú
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Spórolós topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db elérhető még)
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest