Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Banyasz papa: segitség kérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma tuti nem, az asszony minden másnap melózik éjfélig, így max minden másnap tudok játszani ha nem jön közbe semmi. Viszont bevállaltam egy firmware frissítést egy elég ritka nason itt a forumon kért meg egy srác, ma jött meg postán, holnap valszeg azt csinálom amikor hazaérek Pestről, pénteken meg szerintem újratelepítem a gépem, így szombat lenne még jó, de ha jó idő lesz, pecázás lesz, valszeg csak délelőtt fogok tudni játszani, ha bármi változna akkor úgyis itt jelzem
. Egyébként tegnap sikerült becsatlakoznom egy külföldi brigád játékába, úgyhogy tutkó nem nálam van gáz, csak a kvali után befagytam :SSS
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest