- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
A motorerő állítására nem mindig lenne szükség, de ez is bug a játékban. A setup során hiába állítod be a motorvezérlést fast-ra sokszor standard módban indulsz el. Ezt, ha nem felejtem el, mindig beállítom a verseny elején valamikor. Kár, hogy a startnál állva ezt nem lehet megtenni, mert az első kanyarig ritkán van erre idő...
Az, hogy ez neked hol van beállítva azt nem tudom, nekem a g27 botváltó konzolon lévő gombokra van kitéve alapértelmezésben. Ebből a gyorsmenüből éred el a menet közbeni első szárnyállítási lehetőséget, illetve itt tudod megadni, hogy az adott boxkiállás alkalmával milyen keverékű gumit tegyenek fel.Nézd meg a beállítások között, hogy melyik gombra van neked kitéve, biztos meg fogod találni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest