Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Nah, Shanghai is megnyerve, eddig 4 verseny volt, és mindég 1. voltam!

Egyébként nincs egyszerű dolgom mikor megjön az eső és lágy van fent annyiszor megcsúszok.
Holnap folyt. köv. mára ennyi elég volt. Szerintem minden nap csinálok két hétvégét... amúgy én a rövid menetet nyomom mert van más játék is, meg az életem így csak ennyi fér bele.
Rövid hétvége, meg 20% verseny, azaz 10-12 kör only.Egyébként az elején mikor megkérdezi hogy hány Seasson-t csinálsz az mi is egész pontyosan? 3-5-7 van és tegnap kapásból rámentem a 7-re remélem nem kell 2017-ig akkor nyomni, mert hülyét kapok!
Ha Abu Dhabi lesz az utolsó, akkor én ott lerakom azt már csak multi.Egyébként a PC-sek vegyék meg a játékot, örüljenek, hogy csak 8k... Xbox-ra majdnem duplája.

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Nintendo Switch
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest